:prica: nisam etalon za izdrzivljivost..nego saosecam sa Milanom :raz_068:
Printable View
hahahah..uostalom pitaj sibi i njenog mr Sibi kako su me lecili od mamurluka :raz_067:
Beše ... ko zna koliko vitamina B, klometol protiv povraćanja .. dal je bio sok od paradajza, nešto se ne sećam :raz_097:
turili smo ti u tašnu onu flajkicu pelinkovca od 0,2 da imaš u vozu za ne daj bože... :raz_067:
i posle reci da se klin klinom ne izbija :raz_125:
Može, kad nema vešalica
Bez zezanja ja stavrano retko pijem ali kad pijem onda je to jooooj ,
U roku nekih 30 sati sam jednom popio 2,5 -3l pelinkovca ,,par litara špricera ,25-30 piva, 1,5 l loze i oko dve litre džek danijelsa
Otprilike od petka oko podne do nedelje oko 3 ujutro. Sa tim da se odigravalo u dve etape,
Popodne u nedelju sam imao takve padove šećera da sam se sav tresao
,pošto sam išao da gledam ,jelte moj Borac saKlsie u Kmenicu , kupio sam kilo šećera i neki sok od jabuke i onda kada naiđe pad šećera
ubacivao sam po pet šest kašika supenih šećera u 2dcl tog soka i to pio da bi podigao šećer
e to je bio mamurluk
mada bilo je još svetlih primera, inače veći deo tih pijanstva ja se nesećam, pričaju mi i prepričavaju , ali kažu ga ne delujem toliko pijan , više dobro pripit,međutim sećanja nema:stid:
3 litre ''pelinkovca''? meni je to gorko slatko - užas...i posle loza i pivo i...nijesi normalan.
Pa miko krene ,to sve lagano ,a ond ati se ubije osećaj i kreneš da piješ ko da je voda i onda pomračenje
To zavisi od osobe do osobe... mislim na rupe u pamćenju. Ne podnose svi alkohol isto. Nekog udari u stomak, a nekog u glavu.
meni su dve case dobrog vina dovoljni da zaspim .... ne funkcionisem posle dve case, a nisam pijana bemi li ga ..
ja sam sinoc pravio beton. sljiva i pivo. znam, to piju samo alavi ljudi i oni koji ne znaju da piju, ali palo je prvoklasno razvaljivanje. imajuci u vidu da sam jedva dosao gajbi, sad mi i nije toliko lose. cak sam zapalio pljugu i nije mi muka.
Redovnim pijenjem povećavamo toleranciju na alkohol, kako bi naš narod rekao, "kalimo se".. tako da su i doze koje možemo da unesemo sve veće a da ne osećamo posledice. Problem nastaje kad tolerancija počne da opada .. e tad smo hebali čvorka.
samo dosta tecnosti..i b vitamin
Ja nisam nesto mnogo drugaciji od Kraljice po ovom pitanju. Jedem voce ko Robinson Kruso, serem jos cesce, sve to je propraceno onim kiselkastim ukusom u ustima nakon bljuvanja. Glavu cesem ako je dosegnem rukama, i sve to traje dok se ne izbljujem kako dolikuje. Kad napunim kanalizaciju lepim procentom iznutrica, glava prestaje da boli, i odvodi lakse disu!!!!
Superfici preciose!!!!!:mrgreen: