Odg: Kad porastem, biću...
[quote author=sani link=topic=143.msg2767#msg2767 date=1246721447]
[quote author=marlon link=topic=143.msg2703#msg2703 date=1246662608]
verovali ili ne ja teo da budem vatrogasac... a posto piroman.... :lol:
[/quote]
evo drugi put u zivotu cijem da neko je PIROMAN!!!
Jedan je umro..sto je hteo to da bude..
[/quote]
:raz_081:
[quote author=marlon link=topic=143.msg3240#msg3240 date=1247235591]
[quote author=sani link=topic=143.msg2767#msg2767 date=1246721447]
[quote author=marlon link=topic=143.msg2703#msg2703 date=1246662608]
verovali ili ne ja teo da budem vatrogasac... a posto piroman.... :lol:
[/quote]
evo drugi put u zivotu cijem da neko je PIROMAN!!!
Jedan je umro..sto je hteo to da bude..
[/quote]
:raz_081:
[/quote]
:raz_005: izvini..ispade nespretno napisano..nisam nista lose pomislila..al' prica je jako duga i komplikovana za objasnjenje zasto ovo izgovorih..
nis ti nimalo qriva,.. ja jesam piroman.... al' onaj forumski :lol:
kengur... :raz_114:
htela sam da budem turistički vodič i obiđem ceo svet... :raz_012:
O Boze a nisam ni sanjala da cu da budem mod kad porastem imala sam vishe ideale :pusi: ali dobro ...sad se pazite :raz_023:
Ahahahaha Cici porasla i postala mod.
Sad moze da umre :mrgreen:
Sto bre da umirem ......bem te mlada sam ja ....u cvetu mladosti :pusi: i gde si majku mu ...
Tu sam jos malo a onda odoh.
I dodjem za 15 dana.
Sto ne dodje crna zeno ??? :raz_032:
Uh sto nisam dosla , pa mnogo mu voznje i sve mu mnogo....ma .........ne podsecaj me aj vrni se pa dodjem busom sa stefanom ......reko mozes busom ali da se dete ne izmaltretira :roll:
Ja sam htela da budem balerina... Ali sam se jako uplasila profesora koji je bio obucen sav u crno, sa francuskom bradicom i crnom beretom nakrivljenom na levo... Kada sam otisla na prvi cas toliko sam se uplasila :raz_132: da vise nikada mojima nisam spomenula balet... :raz_049:
A nakon toga sam htela da budem naucnica u nekoj laboratoriji.... Da se igram retortama i sistemima za kondenzaciju... Pa sam se time i igrala, igrala i izigrala... Ali ponekad me bas uhvati nostalgija za laboratorijskim staklicima i zezalicama... :raz_037:
Ali sada mi je bas lepo sto sam ovo sto sam, sad kada sam porasla... Mada se neki mozda i ne bi slozili da sam porasla... :stidljiva:
kad porastem bicu "manijak" moderator
kad porastem bicu nebo :stidljiva:
ja sam hteo da budem astronaut :raz_056: ili hitmen :stidljiva:
pre nego su me upisali u skolu htela sam da budem kuvarica.
danas ako skuvam jaje na oko to je wow :raz_056:
htela sam da se bavim i baletom, odlaskom u Lujo Davico, moja iluzija se rasprsila kad sam shvatila da baletskom patikom mozes da ubijes coveka a taman toliko je udobna da s njom i samoubisvo moze da se pocini (al sam ostala u sferi umetnosti koja ne zahteva preveliki fizicki napor :mrgreen: ) zatim sam htela da budem biolog (naglasak na botanici, zivotinje me nikad nisu previse zanimale) a time se i danas bavim iz hobija,
na kraju je presudilo ono cime sam se bavila od detinjstva ali jos ne mogu da razdvojim koliko je to nesto izabralo mene a koliko ja njega s obzirom da mi je lako islo i postalo navika, nesto podrazumevajuce, kao fizioloska potreba.