aj se sigramo sa karte....kad siđeš u lokalu :stid:...to mi kaže ateista, koja se ''gadi na religiju'' (popovska ćerka), ali slavi aranđelovdan, jer je ''red i tako si treba''.
Printable View
aj se sigramo sa karte....kad siđeš u lokalu :stid:...to mi kaže ateista, koja se ''gadi na religiju'' (popovska ćerka), ali slavi aranđelovdan, jer je ''red i tako si treba''.
kaže se vala, povalim i zavalim...:namigusa:
pa jesam pročitala....zato sam i izdvojila ono što mi je palo u očesa....:stid: ''vernici'' mi je palo u oči, a nisam pomislila na zastave i ostalo...sad mi je jasno...
ipak, ne vidim da sam išta pogrešno rekla, osim što sam citirala rečenicu koja možda nije trebalo da bude citirana.
U moje selo onu zastavu na sarani nosu trojica. Dva sa strane drže neke gvozdene cevke, a jedan isto s cevkom od pozadi održava ravnotežu.
I ondak ih pitadu a što nose trojica tu zastavu?
A oni kažu - teške ove cevke. :pusi:
'ebale ih i cevke i sa'rana.....a 'el' jedu posle? znači - zloće načisto.
ovo će zaličiti na temu ateizam vs religija...:lol:
samo bez psovanja molim...:raz_095:
ne'am ništa protiv da sluša...**** ti dorćol i afinitet prema tenisu - izgoreh kao ateista.....u fazonu ''nije mi ništa'' :igra:
Nije mi jasno,zašto bi ateista imao nešto protiv toga da neko veruje.
I obrnuto.Srazmerno.
Izgleda da te nisu obavestili da postoje ateisti koji su vernici?
Na primer, određeni budisti i džedaji.
Možda ne bi bilo loše da prvo raščistiš neke pojmove u vezi ateizma pre nego što nekome kreneš nešto da objašnjavaš na tu temu?
Potpisujem!
Upravo tako.
Eh, na prvu loptu, nije ni meni, ali kada se bolje razmisli, što reče kojica - psihologija grupa.