Re: Da li verujete u ljubav na prvi pogled?
ili ce tek biti... :pusi:
ni u to ne verujem :pusi:
nikad ne reci nikad... al da pripalimo :pusi:
Verujem samo u privlacnost na prvi pogled, dug je put do ljubavi.
Fatalna privlacnost na prvi pogled :g:
pa dobro, ne mora biti baš fatalna...
Citiraj:
Prvobitno napisano od
babs
Fatalna privlacnost na prvi pogled :g:
Obavezno.
koliko mogu da primetim iz napisanog, ljubav na prvi pogled ne postoji, postoji samo kao termin kojim bismo opisali osecanje privlacnosti koje osetimo kada sretnemo nekog ko nam se "fatalno" dopadne... a to ipak nije ljubav.
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Cruz
koliko mogu da primetim iz napisanog, ljubav na prvi pogled ne postoji, postoji samo kao termin kojim bismo opisali osecanje privlacnosti koje osetimo kada sretnemo nekog ko nam se "fatalno" dopadne... a to ipak nije ljubav.
:bravo:
a termin je tako čest valjda zato što mi sve volimo da uzdignemo na neki pijedestal:lol:
a i bolje zvuči Ljubav na prvi pogled nego recimo,Dopadanje..privlačnost ili Hemija na prvi pogled:haha:
znas kako, "ljubav na prvi pogled" moze da se zameni terminom "oborio me s' nogu" sto bi znacilo isto..
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Cruz
znas kako, "ljubav na prvi pogled" moze da se zameni terminom "oborio me s' nogu" sto bi znacilo isto..
jeste,znači tako nekako...ali možeš li zamisliti neki ljubavni film u kom glavna junakinja kaže.."Bilo je to čim smo se sreli..odmah me je oborio s nogu".:pada:.ili kad kaže: "Bila je to ljubav na prvi pogled"..ma,romantični smo mi narod:zrika:
nemam pojma, nisam oborena u tom smislu do sada :lol:
Ne znam kako može ljubav na prvi pogled da mi se desi kad ja nikad ne zverlam okolo u ljude:shocked:
idem svojim poslom i eto...al' ajd može svašta da se desi
Neko dopadanje, sviđanje možda čak i strast na prvi pogled, ali ljubav baš i ne verujem. Kako mogu da se zaljubim ako ne razmenim nijednu reč s nekim:sad:neću se zaljubiti u kosu i uši:sad:
pa jeste tako :dada:
mozda ljudi ceo taj sklop oko privlacnosti preko upoznavanja, zblizavanja, zaljubljivanja i ljubavi na kraju ako se desi i nazivaju ljubav na prvi pogled.
pa ovo... :dada:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Sarmica
Neko dopadanje, sviđanje možda čak i strast na prvi pogled, ali ljubav baš i ne verujem. Kako mogu da se zaljubim ako ne razmenim nijednu reč s nekim:sad:neću se zaljubiti u kosu i uši:sad:
nesto asimetricna ta slika :kapa:
Nikako. To su price za malu decu.
ma da ,ovaj se udubio a ne zaljubio
:raz_068: