Re: Koliko računara imate u kući?
Imala sam i ja dva, dok mi bivši muž nije poludeo, pa oba polupao... a sve zbog foruma... :ljutko:
imam dva, jedan ne radi, a na drugom imam ograničen pristup :lol:
od ponedeljka 4, eto....missim, tako sam planirala, neću više, missim da mi više neće biti potrebno :lol:
:hm: vishe nisam ni sugruna...
5 imam.
i dva koja ne rade.. :facepalm:
sad imamo tri... :jasenka:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
jagodica kojica
sad imamo tri... :jasenka:
napredujete :sojka:
definitivno previše :ljut:
1,5...1 fracera, a 1 nesto do pola:lol:
ostao sam sa dve šerpe koje jedva nekako rade
2 na nas troje, fali jos jedan, otimamo se...:namcor:
Jedna kanta koja nekako funkcioniše, ali je ne delim ni sa kim, tako da je optimalno, samo moja kanta :haha:
da mi je neka aždaja sa 2 TB HDD-om i 30 giga rama i nekom napucanom grafikom opet ne bi bilo dosta
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Crash and Burn
da mi je neka aždaja sa 2 TB HDD-om i 30 giga rama i nekom napucanom grafikom opet ne bi bilo dosta
Što mi ovo poznato zvuči :aha:
Imam skoro oko 2 TB na externim diskovima, i dalje mi nije dovoljno, planiram proširenje na ukupno 5 TB :sojka:
I neće mi ni to biti dovoljno :haha:
Nekim ljudima nikada dosta :bela:
na primer meni do sad sam spalio ko zna koliko računara sad ove dve šerpe čuvam zlu ne trebalo dok ne sredim stari komp
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Crash and Burn
na primer meni do sad sam spalio ko zna koliko računara sad ove dve šerpe čuvam zlu ne trebalo dok ne sredim stari komp
Spaljuješ računare :eek: :haha:
Ja sa ovom kantom kuburim, znaš kako kada je kanta Acer, a prava stvar Toshiba, razlika je ogromna :aha:
Što mi reče jedna osoba: Imaš "jak" laptop, kupio si ga u trgovini uz povrćke i voćke. :lol:
Ma ovo je doslovno kanta (Acer) ne može ni prašinu da briše iza Toshibe, svakih nekoliko meseci ga rastavljam i čistim od prašine,
kao što Man reče, potrošim ceo komplet kozmetičkih četkica dok ga lepo sredim :aha:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Moonster
Spaljuješ računare :eek: :haha:
Ja sa ovom kantom kuburim, znaš kako kada je kanta Acer, a prava stvar Toshiba, razlika je ogromna :aha:
Što mi reče jedna osoba: Imaš "jak" laptop, kupio si ga u trgovini uz povrćke i voćke. :lol:
Ma ovo je doslovno kanta (Acer) ne može ni prašinu da briše iza Toshibe, svakih nekoliko meseci ga rastavljam i čistim od prašine,
kao što Man reče, potrošim ceo komplet kozmetičkih četkica dok ga lepo sredim :aha:
normalno da ih spalim kad stavim 101 operaciju da radi istovremeno od ripovanja muzike i filmova preko chatova do foruma, uspotnog igranja itd...
sad 2 komada,jedan desk i 1 lap :neutral:
mada planiram kupovinu neke nadrkane masine u skorije vreme :prcko: