Ozbiljan si tek kad daš pare...
Na zalost ...u mom Mirijevu...
nisam parohijanka te crkve ali sam nekada isla u nju i davala prilog da se izgradi nova crkva Svetog Pantelejmona.......ne mogu da verujem sta citam...
http://razbibriga.net/imported/2010/...jpg?1288125105
Re: Ozbiljan si tek kad daš pare...
"Razdeli svu svoju imovinu i pođi za Mnom"
Džizus iz Nazareta
"Zaista vam kažem - teže je bogatašu proći kroz rajska vrata nego šleperu punom cigara preko granice"
(isti)
:mrgreen:
e, i meni je od toga muka. mislim da sam neozbiljna.
Bar ne prete s lomacu. Meni ovi deluju...humano:raz_088:
Ne znam da li bi se postavljač teme složio da se ova tema spoji sa temom ''Religija i novac''?
Ovo je vrlo loše sročeno obaveštenje. Ne verujem da su imali nameru da uvrede vernike,
a još manje da se obrukaju.
A mož biti i da je u pitanju neka fotomontaža. Na internetu ima svačega.
Osim toga, nigde ne piše koliko bi vernici trebali da daju da bi bili smatrani ozbiljnima.
Sasvim je dovoljno da daju jedan dinar, ali da time pokažu interesovanje.
Скроз неписмен текст.
Што им то нико није лекторисао...
Елем, није ово страшно нити неочекивано.
Страшно је то што ће се људи одазвати и ћутати.
Као и за све...
Citiraj:
Prvobitno napisano od
kojica
Ne znam da li bi se postavljač teme složio da se ova tema spoji sa temom ''Religija i novac''?
Ovo je vrlo loše sročeno obaveštenje. Ne verujem da su imali nameru da uvrede vernike,
a još manje da se obrukaju.
A mož biti i da je u pitanju neka fotomontaža. Na internetu ima svačega.
Osim toga, nigde ne piše koliko bi vernici trebali da daju da bi bili smatrani ozbiljnima.
Sasvim je dovoljno da daju jedan dinar, ali da time pokažu interesovanje.
zato da ne, slobodno spoji... samo sam zaprepsena i nekako ne mogu da se otmem utisku da deo koji je boldovan je cini mi se trebao imati dejstvo na svakog vernika u cemu je uspeo pa cak i na one koji to nisu...Namera sa namerom ili foto motaza sa namerom...sta god... i od koga god...ne sluzi na cast i obraz...ni vernika ni onih koji to nisu...