greška, nisam video da je španski zid okolo... uzmi samo sapun za pranje zidova i operi ceo zid...
posle toga ga okreči ko čovek.
Printable View
greška, nisam video da je španski zid okolo... uzmi samo sapun za pranje zidova i operi ceo zid...
posle toga ga okreči ko čovek.
Не верујем да ће толико да се оцртавају кад све лепо опереш и окречиш.
Уосталом ко год да улази ту, гледа што пре да седне. :lol:
Ман, не знам да ли си пробао ту подлогу за кречење.
Она се мути с водом, премажаш зидове и после тога кречиш.
Нема шансе да се деси да се зид ољушти негде током кречења.
Мислим, јесте добро опрати, али с обзиром да ради сама и да је то мала просторија у којој се не борави много... Може ово да прође.
Лакше је у сваком случају.
Meteš lepo mutno staklo u drvenom okviru. Svi će da misle da je neki zabašureni prozor i nećeš više u zemlju propadati od srama kad ti gosti zaglavu u veceju. :mrgreen:
ne propadam ja od srama, kod mene su te prostorije uvek čiste...a to što je zid takav, pa šta da radim...popraviću (kad nema ko drugi :mirka:) ****š lep zid i, da prostiš, gomnjivu šolju.
e, ljudi....hoću da skinem tzv. ''harmoniku'' između dnevne sobe i trpezarije i da oblikujem arkade. širina je nešto oko 2m. koliko to može da bude skupo?
Pitanje za muški deo foruma, tj. majstore...mada možda mogu i majstorice...
Elem, kuhinja je relativno stara i neće se još dugo popeti na listi prioriteta za preuređenje i bilo kakva dodatna ulaganja.
U međuvremenu, obzirom da je i premala - ne znam gde ću s mikrotalasnom koja zauzima kompletan radni prostor...E sad, razmišljala sam da ja makar malo odignem, ne bi li dobila makar malo prostora ispod nje - nekakvom policom, ali se ne usuđujem da bušim pločice, prvenstveno zato što je sa druge strane zida komšijska kuhinja i nikako ne mogu da ocenim kuda sve idu cevi....da li je neophodno probušiti 'duboke' rupe za eventualnu policu? I kakvi držači za police bi mogli da izdrže mikrotalasnu, koja nije ni malo laka?
ne mogu da editujem.....
Nema veze - našla majstora, jedva čekam da dođe za još neke police i sitnice :igrac: