Re: Na koliko ste foruma aktivni?
samo na dva americka
srpski povremeno tu i tamo
na tri-na ostalim ponekad
Na dva...
Na "Dodirni me" i sad na ovom....
Najzdravije je ne biti aktivan na forumima.
Na bebac forumu ponekad i ovom, a sto sam aktivna :hehe: :stidljiva:
"Dodirni me" forum danas ne funkcionise :( pa evo me na ovom Jel ima neko sa tog sajta ovdje?
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Skituljka
Najzdravije je ne biti aktivan na forumima.
hahahaha
imas rep, nema ga al ajde :raz_067:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Kaja
"Dodirni me" forum danas ne funkcionise :( pa evo me na ovom Jel ima neko sa tog sajta ovdje?
Sta se dodiruje?Pa da razmislim?
@tema:na dva
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Kaja
To je najglupji sajt i forum u RS, ima toliko gluposti, nivo člana, plaćaš neke funkcije i sl. :eek:
Na dva sam aktivna,na jednom povremeno,kad mi dodje.
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Marko
To je najglupji sajt i forum u RS, ima toliko gluposti, nivo člana, plaćaš neke funkcije i sl. :eek:
Stvarno? Onda me ne zanima.
Pre 5 godina sam bio aktivan na forumu demokratske omladine i malo na forumu B92 (B=2(1+1), 9+2=11...:lol: )...a onda sam blogovao :)
Citiraj:
Prvobitno napisano od
dr.Kadžija
Pre 5 godina sam bio aktivan na forumu demokratske omladine i malo na forumu B92 (B=2(1+1), 9+2=11...:lol: )...a onda sam blogovao :)
na B92 mi je zabranjen trajno pristup a nijedan nik nisam nikad imao...:lol: zasluga mladih sa DO foruma kojima je neko spalio server :lol:
kada je patriotska tako da nazovem ekipu "izvornih" srba sa Krstarice dolazila na DO da se registruje bila je tema dolaze divljaci sa krstarice ili slicno nesto... i pisalo je ako se secam, malo parafraziram .. eremita kreten 90 posto, BL kreten 95 posto, veksla kreten 95 posto... da ne nabrajam dalje jos ostale.... i sa ponosom mogu da kazem na kraju liste je.... marlon kreten 100 posto :lol:
posle toga je svakome od nas ogranicena mogucnost registracije an B92 sa vremenskim ogranicenjem do npr 2015 do 2020... meni su oma rekli trajno nikad cibe i odjebaus :lol:
Kad mogu da postizavam, broj se kreće, tako negde...pešesnaes' :pusi:
Samo na...dva. Kako sam ovde, najcesce i...ostanem. Zelen sam ja bre, a i virtuelni svet nije bas, bas...moj (ona drugi je...krsta).
Citiraj:
Prvobitno napisano od
dr.Kadžija
:raz_067::raz_067:
Tis genije doktore!