Samo ti izvoli na politiku...Tamo se igraju igrači iz više lige na mestima koja odgovaraju rejtingu i individualnom i kolektivnom...Skrovita a luksuzna mesta sa dobrom muzikom i vrhunskom uslugom...:lol:
Printable View
Volemo... :stidljiva:
Ne smem ništa više da pričam, niko bre ne daje konkrente odgovore na ovakve teme... :undecided:
Ja dajem ali na pp ili u 4 oka hahaha. Ovde u granicama...:raz_068: A zavisi i koliko je inspirativan post....
Pa dobro, aj da probijemo led... :lol:
Ja to ne bih nazvala igricama... postoje stvari koje vas pale, i one koje služe za razbijanje monotonije. Uniforme i ostale gluposti mi nikada nisu delovale inspirativno tokom akcije, znači igra mora da počne pre... :lol:
Osoba koja vas poznaje, koja oseća, ili zna šta volite... sa takvom vam igrice nisu potrebne, ako ima strasti, i inspiracije ima na pretek. Igrice su po meni gubljenje vremena, koje može daleko kvalitetnije da se iskoristi... :bela:
Ja sam sa jednim sa kojim sam i sad samo to probala :lol:
Meni vezanih ociju maromom nema ni asocijaciju na sm ili bilo sta hard.. :) Mozes se "osloboditi" bilo kada...
Samo pojacava taktilnost i dodir i cula su napetija, a mozak zbunjen :)
Нисам играла игрице, мада има пар стварчица које бих да пробам.
Ja sam probala, ali se mozak uspanicio....ne mogu da ne vidim. A sa vezivanjem inace nemam problema, bitno mi je samo da vidim, sta se desava. Naravno i za vezivanje je potrebno poznavati partnera, ne moze bilo ko da me veze. A volim i ja da vezujem. :raz_076: