Одг: Odg: Pismo Deda Mrazu
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Prolaznica
Dragi deda mraze...da si ti iole normalan,ne bi ni bilo ove 2020.Molm te da ceo krizni štab sa sve ostalim g***ima odvedeš na severni pol,pa ih trpi ti tamo.E,toliko za sad,ako se setim još nešto rado ću da ti prenesem.:manijak:
E, ova je baš dobra:hahaha:
tema:
ove godine, dragi Santa, ti fino dođi i ponesi , kako slijedi :
-Manijaku potjeraj dvije urmašice, po mogućnosti da su profesionalne:dada:duga kosa, ne tako duga pamet, vesele i uzbrdo brze:manijak:
-Mome mužu Baku potjeraj dobar kotlić i kajsiju :ziveli:
-Fajf i meni potjeraj neki vaučer za more, skromne smo,može i na 15 dana:igrac:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
bakterijasmarsa
Poštovani gospodine
do sada Vam se nisam obraćao javno putem otvorenog pisma a ni putem zatvorenih koverti.
Cenim Vaše godine i želju da obradujete milijarde dobrih duša na svim meridijanima, želim da verujem da to zaslužuju a Vi bolje znate istinu.
Nisam ja od onih koji žele nereane stvari niti onaj koji želi tuđe da ima. (možda poželim da pipnem i da upotrebim nešto tuđe ali da posedujem baš i ne) Stoga morate biti čarobnjak da bi mi ispunili želje za Novu godinu, a u nekim filmovima naslutio sam da ste baš to.
Nastaviću
:hahaha:
sad čekamo:ceka:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
bakterijasmarsa
Najpre smo mislili: "pa sama će ona to" međutim ništa
zatim smo prebirali po granama porodičnog stabla ima li neko nekog "Ludog Millojka" kome bog nije dodelio pamet ali je na drugoj strani bio široke ruke pa opet ništa.
Dali smo i oglas i ponudili premiju na loto kao miraz za načelnicu ali ništa.
Tako da nam ste Vi jedina nada da je udamo, da nas shvati da nismo roboti i mašine, da imamo decu, da nam je svaki trenutak vremena proveden s porodicom dragocen, da nam nije prioritet karijera bez mrlje i da nam je ljudskost iznad zakona i propisa.
Ako pravite ipak nekog Frankenštana za nju, molim Vas obratite požnju na specifikaciju.
-Gore mora biti plav
-Dole mora biti crnac
-Mora biti gluv
kraj specifikacije
Ponavljam Vi ste nam jedina nada da doživimo zdravi penziju.
:hahaha: :haha:
e,nasmijao si me do suza:haha:
Dragi Santa,
kao što znaš, jedva sam se udala:ceka: bilo je povuci - potegni, drž' - ne daj, gore - dole:qq: i pošto si bio dobar i uslišio moje želje te me spojio u Sveti bakterijski brak , istina sa jednim čovjekom sa Marsa, učinio si me srećnom i zadovoljnom ženom i na tom ti hvala do neba:bisa:
Živjeli smo donedavno dane pune sreće i radosti, ali sve je počelo da se ruši:place: sve je napetiji na mjestima gdje ne treba, sve je razdražljiviji i sve pospaniji.
Tako, eto, živimo jedno pored drugoga i očešemo se samo u prolazu, mislim hodnik je još uvijek uzak, ali veći stan tražiću od tebe naredne godine.
Sve sam probala, gatare i hodže, silne pare dala na skidanje uroka, ali džaba:qq:
Jedino mi ti preostaješ da riješiš moj problem.
ZAto te svim srcem i tijelom slabo taknutim, molim da tu ženu, Načelnicu koja mu siše krv na slamku, oduzima svaku pomisao na libido, uništava san i skače po živcima, udaljiš pod hitno na neku što dalju planetu da nikad više ne može da se vrati.
Hvala ti unapred, živ i zdrav bio sa svim svojim irvasima, kotili se - množili se, aj' :ziveli: