Re: Dokazi da me volis...
Citiraj:
Prvobitno napisano od
nevidljiv
Pa zar treba uopste od nekoga da se trazi da dokaze,onaj ko koga voli,taj ce vec da iznadje nacin da to i pokaze..
ok je...nego, naslov teme.....:sojka: me upućuje da sebe zamislim u toj situaciji.
Citiraj:
Prvobitno napisano od
pričalica
e, a zamisli da kažem ''dokaži da me voliš''....pa osetila bih se kao pseto :(
A el' misliš Pričo da ih nema takvih?...
Čudnih ljudi ima,i nekima je konstantno potrebno nešto dokazivati:dosada:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Aknesaj
A el' misliš Pričo da ih nema takvih?...
Čudnih ljudi ima,i nekima je konstantno potrebno nešto dokazivati:dosada:
ne bih volela da imam posla s takvima....pogotovo ne bliska.
dovoljno mi je što na poslu moram da se dokazujem, ne moram i u privatnom životu.
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Aknesaj
Da li merite kolicinu ljubavi koju dobijate od partnera?Svako ima razlicito poimanje ljubavi,pa je i samim tim trazeni dokaz odredjen predstavom koju imamo o njoj.
Koje su to sitnice po kojima znate da vas partner voli...ili pu pu ne daj Boze da ljubav jenjava:raz_088:
Pa kad mi je bivša..rekla da skupim svoje stvari i ga se gubim iz njenog života..pomislio sam da..je možda kraj...:eek:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
pričalica
ne bih volela da imam posla s takvima....pogotovo ne bliska.
dovoljno mi je što na poslu moram da se dokazujem, ne moram i u privatnom životu.
Losa ti taktika, nauci ih da se oni tebi dokazuju:), napad je najbolja odbrana;)
Nećeš da mi veruješ al sad sam ozbiljan...
Cim se pocne o tome razmisljati, onda je davno kraj, samo...tada i shvaceni:cry:
Re: Dokaži da me volis...
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Sarmica
Da li merite kolicinu ljubavi koju dobijate od partnera?Svako ima razlicito poimanje ljubavi,pa je i samim tim trazeni dokaz odredjen predstavom koju imamo o njoj.
Koje su to sitnice po kojima znate da vas partner voli...ili pu pu ne daj Boze da ljubav jenjava:raz_088:
ljubav se pokazuje na razlicite nacine i to se prosto oseca, pocevsi od poverenja i postovanja, preko sitnih iznenadjenja do romantike. osoba koja trazi neke ekstra dokaze je nezrela i nesigurna, ima osecaj inferiornosti, zato se tako i ponasa.
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Sarmica
nikad nisam znao dok me ne obali jer sam malo tupav posto mora da mi se crta
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Sarmica
Pokazatelj mi nije količina njegove ljubavi nego količina mog zadovoljstva.
Odg: Dokaži da me volis...
Ne dokazuj, samo voli, dovoljno je. Jbga sto je dovoljno ali dobro :lol:
Одг: Odg: Dokaži da me volis...
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Ciciban
Ne dokazuj, samo voli, dovoljno je. Jbga sto je dovoljno ali dobro :lol:
:dada: :bravo:
Budi tu kad mi je teško,pjevati znam i sama..