hahahaha...ja samo navela naslov leontinine pesme :)
Printable View
Ајој Сеј, па не можеш свакоме бити добра...
Ja na to ne dajem značaj...ako sam sadašnja a to znači i za mog sadašnjeg partnera...
bivši ili bivša.....to znači znači da nije valjalo i ja dajem tačku na to...
Bivše treba pamtiti upravo po tome jer su Bivši ..pustiti prošlost da ostane tamo gdje joj je i mjesto.U prošlosti.
..al ponekad svi znamo zalutati u hodnike sjećanja i dobro je da je tako,potrebno je samo da znamo kad treba napustiti te hodnike.(jer tamo je uvijek promaja i hladno je;) )
Али није тема о томе :aha:
Meni je to tako nekako..kad je bivši Bivši..nema uticaja na izbor sadašnjih a ni budućih..valjda jer ga tako duboko zakopam da mu ne viri ni rep:)
Али овде је реч о његовим бившим, и да ли је он закопао... :aha:
Sada mi je svejedno:)Ne takmicim se,niti obracam paznju na bivse,kao da ih nikada nije ni imao.Mada,nisam uvijek bila tako sigurna.Bilo je situacija kada mi nije bilo svejedno i kada sam se na neki nacin takmicila sa njima.
Uglavnom me to ne uznemirava, mada me je začudilo što je bio u vezi s jednom osobom s kojom je naizgled nespojiv..Pa o tome razmišljam ponekad, da li je sem sexa imao druge dodirne tačke s njom...:raz_004:
Ili šetnje u suton:place:
Санкање, грудвање, пливање...
Ех, ма питали смо се сви ми понекад...
Ал мени је горе кад ПОСЛЕ мене нађе...
Тако, нешто непојмљиво...
To kako kad, ponekad mi bude smešno.:raz_013:
Mada, mene više boli to što je muvao neku posle mene,nego što se smuvao s nekom posle mene. Isto važi i za te bivše. Može biti da sam malo luda.:raz_106:
Чек бре, сад не схватам ове свршене и несвршене.
Nervira me muvanje, jer je to nekako najlepši deo m-ž odnosa, bar po mom mišljenju. Kad me muva osoba koja mi se sviđa, ja sam na sedmom nebu, bukvalno; blagoteleći se osmehujem na sve itd itd. Kad pomislim da će sadašnji jednog dana, kad se budemo rastali, muvati drugu, pobesnim. Kad pomislim da bivši muva devojke posle mene, pobesnim.
A možda me malo drma pms pa ne znam šta pričam i što sam u ovom stanju večeras.
А ти ондак помисли како је нека бивша бесна због тебе.