Re: Шта је било пре Т-рекÑа
A tu ste se sakrili sa t rexom... :koja:
e pa sad i da oćete kod mene da dođete, nema da može ... ljuta sam... :mirka:
:huh:
Па ниÑмо Ñе Ñакрили Којо, ја миÑлила ти знаш...
Citiraj:
Prvobitno napisano od
dr.Kadžija
...kolateralna šteta :lol:
al dobro...služili su i za prepadanje i zastrašivanje ljudi :lol: ...svi ''mitovi'' koji pominju aždaje, zmajeve, đavole, demone...sve se to odnosi na raznolika reptilska bića :lol:
По једној теорији (случајно ми допануо тај текст у руке), диносауре су истребили нико други до Словени и то живим кречом. :facepalm:
Правили су колачиће од живог креча а податке о томе можемо наћи у бајкама. :qq:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
kojica
A tu ste se sakrili sa t rexom... :koja:
e pa sad i da oćete kod mene da dođete, nema da može ... ljuta sam... :mirka:
ko te opet diro kojice? :lol:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
QueenOfClubs
По једној теорији (Ñлучајно ми допануо тај текÑÑ‚ у руке), диноÑауре Ñу иÑтребили нико други до Словени и то живим кречом. :facepalm:
Правили Ñу колачиће од живог креча а податке о томе можемо наћи у бајкама. :qq:
sloveni nisu postojali u to vreme :lol:, tako da to ostaje u domenu bajki :lol:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
dr.Kadžija
Кад год се сетим тог текста почнем да се смејем.
Морам да погледам по архиви има ли га негде још увек.
Требало је да се објави у научном часопису. :qq:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
dr.Kadžija
Е да, а откуд знаш да нису постојали?
Срби пре Т-рекса.
Шта фали. :mirka:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
dr.Kadžija
večna vatra ekpslozije i ko zna šta još, se dešavaju na zvezdama jer smo tome i tako naučeni, što ne znači da je to istina ili realno stanje stvari :lol:
....drugim rečima, za potrebe ove priče treba dozvoliti mogućnost postojanja zvezda i nebeskih tela na kojima je moguć opstanak fizičkih tela i razvoj visokih tehnologija :lol: bez obzira na to šta mi, zemljani, mislimo o tome :lol:
Za lirane već rekoh, kad je lira uništena, razbežali su se po raznim zvezdama i planetama i tamo su napravili svoje kolonije, i vremenom su te kolonije stekle svoje ''ime'', ''poreklo'' i sl, iako su izvorno sve potekle od lirana....pa su tako nastale ''nove rase'' a imena dobiše uglavnom po mestu koje su zauzele tokom bega.
Kad su stigli na Zemlju (i doveli svoje domaće životinje, dinosauruse :lol: ), Drako bića su želela da zagospodare u potpunosti celom planetom, ali su kolonizovani Lirani rešili da im se suprotstave (tj da drže ravnotežu na planeti) tako što su na zemlju poslali jednu svoju (nepoželjnu) koloniju sa Plejada - Atlane, koji su zauzeli veliko kopno na Zemlji koje mi znamo kao Atlantidu. Pomenuo sam i marsovce i maldekijance, koji su u tom trenutku svi živeli na marsu, jer je ledena kometa, sad venera, uništila maldek, a mars izbacila sa njegove putanje. Odnosi među marsovcima i maldekijancima su opet postali nesnosni, i maldekijanci su tražili od nadređenih da ih presele negde druge :lol:, nadređeni su rešili da prvo tamo odu atlani da vide kako će se snaći sa Drako bićima, pa će da šalju posle i ostale. Kad su videli da Atlani uspešno mogu da odolevaju Drako, poslali su i maldekijance. Ali pre toga su Atlani na Zemlji počeli da istrebljuju dinosauruse, jer su ovi bili preplavili čitavu planetu. Kada su maldekijanci stigli na Zemlju, napali su Drako, i njihovu svemirsku stanicu na Mesecu, a marsovci su otpočeli napad na Drako sa svoje planete (a kasnije su i oni došli na Zemlju), a Atlani su napadali Drako sa Atlantide, i onda je u jednom trenutku nastao opšti haos i pobijeni su skoro svi dinosaurusi (to što naša nauka kaže da su izumrli, ne znači da je tačno :lol: )
После тог општег хаоса, ко је где остао?
Citiraj:
Prvobitno napisano od
QueenOfClubs
Кад год се сетим тог текста почнем да се смејем.
Морам да погледам по архиви има ли га негде још увек.
Требало је да се објави у научном часопису. :qq:
e baš tu :lol:...pošto su na Zemlji dominantna dva vida praznoverja, a obzirom da u glasnicima prvog vida praznoverja to neće biti objavljeno, onda bi moglo u literaturi koja potiče od drugog vida praznoverja :lol:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
QueenOfClubs
Е да, а откуд знаш да нису постојали?
Срби пре Т-рекса.
Шта фали. :mirka:
pa znam da nisu :lol: ...čovek (onaj kojeg mi znamo, tj onaj koji smo mi :lol: ) je nastao kasnije, posle nestanka t rexa :lol:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
QueenOfClubs
После тог општег хаоса, ко је где остао?
svako je ostao manje više tamo gde je i bio ...samo sa novom prepraspodelom snaga i moći :lol:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
dr.Kadžija
svako je ostao manje više tamo gde je i bio ...samo sa novom prepraspodelom snaga i moći :lol:
Добро, да се вратимо Атланима... Они су остали на земљи али без диносаура...
Како су добили обличје мајмуна?
Citiraj:
Prvobitno napisano od
QueenOfClubs
Добро, да се вратимо Атланима... Они су остали на земљи али без диносаура...
Како су добили обличје мајмуна?
:lol:...otkud potreba za uvlačenjem majmuna u priču? :lol:...oni nikom ništa nisu zgrešili :lol:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
dr.Kadžija
:lol:...otkud potreba za uvlačenjem majmuna u priču? :lol:...oni nikom ništa nisu zgrešili :lol:
Шта ја знам, мене су учили да су људи постали од мајмуна.
Па ко велим, ови су морали прво у мајмуне да се трансформишу...
Citiraj:
Prvobitno napisano od
QueenOfClubs
Шта ја знам, мене су учили да су људи постали од мајмуна.
Па ко велим, ови су морали прво у мајмуне да се трансформишу...
sad bi te sholastici ispravili i rekli da nisu nastali od majmuna već od primata :lol:
a zamisli da su te u školi učili da možeš postati izuzetno biće (sa potencijalom za još), i to daleko više od fizičkog tela kojim upravlja um koji se odaziva na lično ime kad ga neko pozove?
Citiraj:
Prvobitno napisano od
dr.Kadžija
sad bi te sholastici ispravili i rekli da nisu nastali od majmuna već od primata :lol:
a zamisli da su te u školi učili da možeš postati izuzetno biće (sa potencijalom za još), i to daleko više od fizičkog tela kojim upravlja um koji se odaziva na lično ime kad ga neko pozove?
Рекла бих им да су шашави.
И... не избегавај одговор. :g:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
QueenOfClubs
Рекла бих им да су шашави.
И... не избегавај одговор. :g:
ne izbegavam odgovor :g: ...a ti...ne izbegavaj razmišljanje :g: :lol:
skoro sve što si učila u školi (i sve što si naučila) je laž, pa tako i priča sa majmunima tj našim nastankom od istih :lol:
jedan genetičar, ne sećam mu se imena, rekao je da je čovečiji DNK jednostavno morao nastati odjednom, tj da je nemoguće da se vremenom formira takav kompleksan sistem, i dao je poređenje nastanka naše DNK, da je to kao kad bi od ogromne gomile nasumično nabacanih delova na đubrištu šimpanza sklopio džambo džet :lol:
Добро.
И како Ñу од Ðтлана наÑтали људи.
МиÑлим, Ñве и да укључим мозак, нема шанÑе да ÑмиÑлим, тим пре што немам благу предÑтаву ни како Ñу Ðтлани изгледали.
Citiraj:
Prvobitno napisano od
QueenOfClubs
Добро.
И како су од Атлана настали људи.
Мислим, све и да укључим мозак, нема шансе да смислим, тим пре што немам благу представу ни како су Атлани изгледали.
pa polako...ih...pa nisu od atlana nastali ljudi...to je tek posebna priča :lol:
sve liranske rase, tj kasnije kolonije su čovekolike vrste, tj izgledaju manje više slično kao i mi :lol: atlani imaju plavičasti pigment kože :lol:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
dr.Kadžija
pa polako...ih...pa nisu od atlana nastali ljudi...to je tek posebna priča :lol:
sve liranske rase, tj kasnije kolonije su čovekolike vrste, tj izgledaju manje više slično kao i mi :lol: atlani imaju plavičasti pigment kože :lol:
Па добро, можда су имали проширење вена.
Па од кога или од чега су настали људи :facepalm: