Re: Није више ин да будеш фин
Citiraj:
Prvobitno napisano od
pričalica
mislim da lepo ponašanje nikada ne može da bude prošlost. to što imamo utisak da je prostakluk navalio kroz sve prozore, to je zato što se zaviruje u svačiji život i sve se iznosi u javnost.
bukvalno sve, na žalost.
Mislim licno da se ne radi o utisku nego u totalno nevaspitanom i neetickom ponasanju kako pojedinca u nasem drustvu tako i kod kreatora javnog mnjenja, pre svega. To sto novinari dokazu da strucno obrade ne uspeva ni svinja u valovu. Ishodiste naseg mentaliteta dovodi do prepoznatljive tendencije istaci sebe pred sagovornikom i poniziti drugog. To nazalost uspeva samo nevaspitanim ponasanjem.
Citiraj:
Prvobitno napisano od
supermen*prvi
Mislim licno da se ne radi o utisku nego u totalno nevaspitanom i neetickom ponasanju kako pojedinca u nasem drustvu tako i kod kreatora javnog mnjenja, pre svega. To sto novinari dokazu da strucno obrade ne uspeva ni svinja u valovu. Ishodiste naseg mentaliteta dovodi do prepoznatljive tendencije istaci sebe pred sagovornikom i poniziti drugog. To nazalost uspeva samo nevaspitanim ponasanjem.
normalno, jer vaspitan čovek nema želju da ponizi ikoga.
Nije teško biti fin :aha:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Manijak
al' je gadna navika što nam fali ta karika:aha:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
pričalica
normalno, jer vaspitan čovek nema želju da ponizi ikoga.
A sve manje je vaspitanih. Oni su nevidljivi, potisnuti od strane onih drugih koji zele da budu u centru paznje i u centru svih dogadjaja. To se postize ekstremnim nevaspitanjem.
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Manijak
Os da te povedem na livadu (ratiste) gde je zaista, ne tesko, nego nemoguce biti fin? :lol:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
kojica
Imam problem da shvatim temu, pošto je na ljisu. :hm:
El možeš da mi pojasniš na koje situacije se odnosi? :lol:
Ах да, заборавих да додам да нико није имао идеју где би ова тема могла да се налази, па сам је отворила на ЉиС-у уз сугестију да се премести ако неко сматра да треба. :neutral:
А љубав не мора да подразумева само ону према партнеру, зар не? :hm:
Одг: Није више ин да будеш фин
danas sam baš razmišljala (doduše, na kratko :lol: ) o tome kako ljudima u ovo loše vreme prija prijatnost i neka sasvim uobičajena ljubaznost....obraduju joj se kao ozebao suncu...odvikli se ljudi da se ponašaju civilizovano, pa to ti je :dosada: