Re: Dje Pera? Izgleda da je..uteko!
И да додам. То није била нормална веза, само, ја нисам била обавештена. :neutral:
Ma nije mi se desilo nego tako mi puna glava svega šta se dešava, i strepiš šta će te snađe...;)
Citiraj:
Prvobitno napisano od
QueenOfClubs
Е па видите, није.
Веза је била лепа, виђали смо се често, путовали и уплатили у новембру скијање за март.
Планирали дочек, био је пажљив, добар, чули се свакодневно а виђали готово сваког дана.
Ништа, али баш ништа није указивало на било какав проблем.
Па ми се никад нисмо ни посвађали.
И одједном крај. Без речи.
Годину дана касније сам случајно сазнала да је имао паралелну везу и да је остала трудна и да се оженио.
Ту "своју годину" не бих да описујем.
Једном речју, страшно.
ne mogu da verujem da ništa nisi osetila?
ja uvek uzimam u obzir ovakve stvari, naročito kada se radi o "idealu"... nešto ne štima u celoj slici, ili sam prosto skeptik po prirodi?
Citiraj:
Prvobitno napisano od
andjelica
Ma nije mi se desilo nego tako mi puna glava svega šta se dešava, i strepiš šta će te snađe...;)
ne trebaš da strepiš, već jednostavno da očekuješ i uvek budeš spremna i na najgore. ako te zaobiđe, super. :lol:
Eto kako čovek da ne strepi kad čuje takve priče...srećom ne moram više...
Kvin šta da ti kažem , strašno :lupko:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Vragolanka
ne mogu da verujem da ništa nisi osetila?
ja uvek uzimam u obzir ovakve stvari, naročito kada se radi o "idealu"... nešto ne štima u celoj slici, ili sam prosto skeptik po prirodi?
Можда бих сад и наслутила, мада не верујем.
Са 19, колико сам имала тада, тешко.
И баш, баш ништа.
Citiraj:
Prvobitno napisano od
QueenOfClubs
Можда бих сад и наслутила, мада не верујем.
Са 19, колико сам имала тада, тешко.
И баш, баш ништа.
ipak sam ja skeptik po prirodi, ali ti si u velikoj prednosti, bar umeš da budeš srećna...
Citiraj:
Prvobitno napisano od
QueenOfClubs
И да додам. То није била нормална веза, само, ја нисам била обавештена. :neutral:
koja veza nije bila normalna? tvoja sa njim ili njegova sa tom drugom?
možda je htela da kaže kako nije bila iskrena veza... ni u jednom smeru.
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Vragolanka
možda je htela da kaže kako nije bila iskrena veza... ni u jednom smeru.
iskrena nije bila svakako...nego, to da veza nije ''normalna'' - šta to može da znači? mada, i jeste nenormalno ako se baš nikada ne svađaju :(
Citiraj:
Prvobitno napisano od
pričalica
iskrena nije bila svakako...nego, to da veza nije ''normalna'' - šta to može da znači? mada, i jeste nenormalno ako se baš nikada ne svađaju :(
:lol:
i meni je to neshvatljivo...
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Vragolanka
:lol:
i meni je to neshvatljivo...
kad dođe kvin, onda će ona ovo da objasni....pa možda onda i da nastavim....
Citiraj:
Prvobitno napisano od
QueenOfClubs
Овде није прича о резу кад има проблема и кад је крај одавно на видику.
Када је већ било приче...
Прочитај уводни пост...
Када једном изгледа да је све у реду, кад нема појма да је партнер нечим незадовољан...
И одједном крај.
Губи се поверење у људе, губи се самопоуздање, тешко је поново се отворити било коме.
Citiraj:
Prvobitno napisano od
pričalica
mislim da ovo ne postoji u normalnoj vezi...ne možeš nekoga da voliš i da ne primećuješ da s tom osobom nešto nije u redu...i onda, kao, kraj dođe odjednom...to se verovatno dešava, ali nije baš dobro interpretiran niz događaja...to je post festum zatvaranje očiju i laganja samog sebe.
e, zbog tog laganja samog sebe moguće je da se osoba zatvara i da ne može da ostvari kontakt.
ali, najviše je ona tome kriva.
Citiraj:
Prvobitno napisano od
pričalica
koja veza nije bila normalna? tvoja sa njim ili njegova sa tom drugom?
Па само рекох да та веза свакако није била нормална, с обзиром на болдовано али да ја нисам била о томе обавештена.
Мислила сам да јесте.
Ел сад јасно? :)
Е да, ниједна од наведених није била ОК.
Citiraj:
Prvobitno napisano od
pričalica
Али заиста нисмо имали око чега да се свађамо.
И да поновим, имала сам 19 година тад.
Лепо би било да то узмете у обзир пре било каквог ишчуђавања. :lol:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
QueenOfClubs
džaba uzimanje u obzir, može da se desi i kasnije... pogrešne procene, zaljubljenost, idealizacija.
a šta ste radili ako se niste svađali? meni bi bilo dosadno, nema svađe, nema ni mirenja, nema svađe, nema ni strasti... :lol:
vidiš, neki nikad ne odrastu... i celog života će birati pogrešne. ti si sa 19 znala šta ti ne treba, ja ne znam ni sa 35...
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Vragolanka
ipak sam ja skeptik po prirodi, ali ti si u velikoj prednosti, bar umeš da budeš srećna...
Право да ти кажем, тај осећај мене смара.
У фази сам: док је лепо, лепо је и не желим ни са чим да се оптерећујем, заиста.
Коме не одговара, широко му поље, другачија да будем не желим.
Citiraj:
Prvobitno napisano od
QueenOfClubs
Право да ти кажем, тај осећај мене смара.
У фази сам: док је лепо, лепо је и не желим ни са чим да се оптерећујем, заиста.
Коме не одговара, широко му поље, другачија да будем не желим.
ne želim ni ja, ali je jače od mene... ponekad.
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Vragolanka
džaba uzimanje u obzir, može da se desi i kasnije... pogrešne procene, zaljubljenost, idealizacija.
a šta ste radili ako se niste svađali? meni bi bilo dosadno, nema svađe, nema ni mirenja, nema svađe, nema ni strasti... :lol:
vidiš, neki nikad ne odrastu... i celog života će birati pogrešne. ti si sa 19 znala šta ti ne treba, ja ne znam ni sa 35...
Ух, па мени је тај мир пријао после једне надасве бурне везе и право да ти кажем, одморила сам се.
А и не волим свађе. Мене оне хладе. Нема шансе да након свађе могу страсно да се помирим.
Ма ја сам са 19 само наслућивала. И тад ми је требало једно, а сад нешто сасвим друго.
Него, удаљисмо се од теме.
Након оваквог искуства стварно мислим да је људски и поштено завршити везу на цивилизован начин.
Све може да се објасни, а тек онда пресећи.
Оставити некога да се пита, преиспитује, страхује није хумано.
Citiraj:
Prvobitno napisano od
QueenOfClubs
Ух, па мени је тај мир пријао после једне надасве бурне везе и право да ти кажем, одморила сам се.
А и не волим свађе. Мене оне хладе. Нема шансе да након свађе могу страсно да се помирим.
Ма ја сам са 19 само наслућивала. И тад ми је требало једно, а сад нешто сасвим друго.
Него, удаљисмо се од теме.
Након оваквог искуства стварно мислим да је људски и поштено завршити везу на цивилизован начин.
Све може да се објасни, а тек онда пресећи.
Оставити некога да се пита, преиспитује, страхује није хумано.
tako to obično i biva... sada i ja čekam da me stigne neki mir... doduše, sa malim zakašnjenjem. :lol:
nije humano, ali ponekad neophodno...
Citiraj:
Prvobitno napisano od
QueenOfClubs
pa i uzimam u obzir tadašnje godine...naše ćerke imaju momke i svađaju se sa njima....