pa i ja se pitam
ne kajem se, ali zalim, za mnogo cim, mozda njim, mozda nekim trenucima, mozda za necim sto je moglo biti a nije bilo do mene
to i nije bio odnos kakav sam ja zelela da bude, i preispitivala sam se milion puta, a onda zakljucila da jednostavno nisam umela :( i da sam se plasila, bukvalno svega
za sex varijante nisam niukom slucaju, to je previse povrsno za mene, nekako mi je sta znam...ne ispunjava me
za mene je bio poseban za mnoge stvari, jednotavno sam verovala u njega, mozda i sada verujem, ali to nema veze sa ljubavlju vec sa nekim mozda medjuljudskim odnosom, no ne bitno
sto se tice emocija i pokazivanja, znao je, i te kako, ali mu verovatno nije bilo vazno ili stalo, ko ce ga znati
mislim da to sto nekome neko ne daje do znanja da li ima ili nema emocija ili nekih osecanja, ga ne cini manje ranjivim, jer je sve iz glave, nece se niko na taj nacin zastiti, to je suludo, pa sam jedna od onih koje se tu ne suzdrzavaju
i ne kajem se, ni zbog cega, tog trenutka sam tako zelela i tog trenutka sam tako i radila, i tako i osecala
a i zao mi je sto se sve na taj neki nacin zavrsilo i sto sam sigurna da se necemo vise sretati i sto mi se nikad vise nece obratiti a ostao mi je prosto drag...eto