-
Re: "Kad lišće pada" ,najgledanija turska serija
Citiraj:
Prvobitno napisano od
pričalica
liči na moju cmiljku :qq:
Koja ti je ta cmiljka :hm:
Inače,mene Ferhunde jako jako jako nervira...
Sva je spletkaroš,bezobrazna,lenja i sebična...
Sad je uzela pare od Jamana koje opet nije prijavila a ovaj jadan Ševket se polomi da isplati sve račune :sizika:
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Princess krofna
Koja ti je ta cmiljka :hm:
pa snajka...kao i ferhunde....a ševket je mnogo smotan, ebi ga...baš je smotan. izvinjava se ćaletu što je bio nepristojan za stolom :krsti:
a nepristojnost je u tome što je rekao ''ovde uvek mora za stolom o parama da se priča''....missim, baš ga pretera.
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Princess krofna
Da upravo,klasične porodične vrednosti...Mada po meni Ali Riza malo preteruje.
A što se tiče Ajrije ,ona me je u veliki broj situacija baš iznervirala :aha:
Ja neznam dokle ste vi sa serijom ali tek ce da vas nervira...svasta ce im se desavati a za sve je kriv ovaj Ali Riza s njegovim preteranim porodicnim vrednostima ....
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Ciciban
Ja neznam dokle ste vi sa serijom ali tek ce da vas nervira...svasta ce im se desavati a za sve je kriv ovaj Ali Riza s njegovim preteranim porodicnim vrednostima ....
Ne želim ništa unapred da znam,posle mi nije interesantno da gledam :aha:
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Ciciban
nemam pojma koja je epizoda..ispod 50. mislim
-
e, komšike nejir i ahmet-bej su mi mnogo smešni :lol: naročito njegovo udvaranje izdaleka....a ima neku hohštaplersku facu ahmet, bože sačuvaj :raz_114:
-
ja sam Gulšen...to je ona Ferhundina drugaric iz banku,što joj sad krenulo sas pare,počela das bogati na berzu....
-
mnogo se trti ta gulšen....naterala je nesvesno ševketa da ukrade pare :(...i ona njena drugarica ferhunde - samo na pare misle.
uopšte mi nije jasno zašto je ferhunde dala otkaz kad se udala?
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
pričalica
mnogo se trti ta gulšen....naterala je nesvesno ševketa da ukrade pare :(...i ona njena drugarica ferhunde - samo na pare misle.
mislila je da će da komanduje,al se žešće zaebala....sad mora da spletkari da bi ostvarila ono što je naumila....zaebana bre mnogo...
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
pričalica
e, komšike nejir i ahmet-bej su mi mnogo smešni :lol: naročito njegovo udvaranje izdaleka....a ima neku hohštaplersku facu ahmet, bože sačuvaj :raz_114:
:raz_114::raz_114::raz_114: Joj ima,ma sav je nešto ko lopov....:lol:
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
pričalica
Pa to Pričo rade i kod nas djevojke :sojka:
Zašto da radi kad je uzela mazgu koji će da radi za nju? A ona da se samo manikira,ni onoj jadnoj ženi Ajrije ne pomogne.bar u kući...:facepalm:
-
nije mi jasno kako može jedna mazga da zaradi više od dve mazge?...pogotovo što zna koji posao radi i za koje novce.
iszgleda da u toj banci samo ševket ne zarađuje ništa....
missim, fikret ne ide na posao, ali se brine o kući i troje dece.....hajrije se ceo vek brinula o kući i deci...a ova ferhunde - niti radi na poslu niti kod kuće...samo spletkari.
kako može?
-
Gulšen mi se ič ne svidja :nono:
Mislim taj tip žena... Mada opet žena ima svoj posao svoj cilj,opet je bolja od ove Ferhunde,Ferhunde mi je kao parazit,nit doprinosi nit vodu nosi,samo spletkari,....
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Princess krofna
Gulšen mi se ič ne svidja :nono:
Mislim taj tip žena... Mada opet žena ima svoj poso svoj cilj,opet je bolja od ove Ferhunde,Ferhunde mi je kao parazit,nit doprinosi nit vodu nosi,samo spletkari,....
ma, gulšen je ok kakva je ferhunde....što god je ferhunde radila, gulšen ju je odgovarala, znala je da to nije ispravno.
-
Ferhunde kanda ne valja:hm:
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
pričalica
nije mi jasno kako može jedna mazga da zaradi više od dve mazge?...pogotovo što zna koji posao radi i za koje novce.
iszgleda da u toj banci samo ševket ne zarađuje ništa....
missim, fikret ne ide na posao, ali se brine o kući i troje dece.....hajrije se ceo vek brinula o kući i deci...a ova ferhunde - niti radi na poslu niti kod kuće...samo spletkari.
kako može?
Pa to ti pričam :aha:
Znam puno primera i u stvarnom životu i to jako bliskih :aha:
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Milojka
Ferhunde kanda ne valja:hm:
Bolje budi Nedžla :jede:
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Princess krofna
Pa to ti pričam :aha:
Znam puno primera i u stvarnom životu i to jako bliskih :aha:
meni je to potupno strano...da neko samo sedi i spletkari, šminka se i švrćka naokolo.....a da ne pričam kako manipuliše sa svima u kući - to je tek zlo :(
-
E da,ja da sam na mestu one Sedef,ja bih za inat koketirala sa Šefketom :aha:
Nego ona neka dobrica,i hoće da se kloni budale,a inače stvarno ga voli..:aha:
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Princess krofna
E da,ja da sam na mestu one Sedef,ja bih za inat koketirala sa Šefketom :aha:
Nego ona neka dobrica,i hoće da se kloni budale,a inače stvarno ga voli..:aha:
ma, sedef je baš super lik :) jedina koja stoji sa dve noge na zemlji i nije licemer.
missim, nije licemer ni ali riza, ali je bre težak čovek u p.m.