Они легитимно тероришу :aha:
Printable View
Они легитимно тероришу :aha:
Gledajući ovaj klip ,pitam se jesu li ovi napolju zato što u umobolnici nema mesta ,
ili su pravi sledbenici američkog sna - al tiranija ?!!!!!!
Po čemu se razlikuje onaj koji se raduje tuđoj smrti od onog koji planira i smišlja tuđu smrt ?!
Sakloni me Bože i što bi rekao srpski narod - uzmi mi život ,ostavi mi pamet .
Ma ko zna šta je prava istina, i onako rade i pričaju šta hoće...Ali strašno je što javljaju to kao radosnu vest, i još slave i vesele se zbog toga...:krsti:
E ste gledali juče na TV one morone što su izašli ispred bele kuće da se raduju .... majko mila kakvi debili...
Ma da bolestan narod totalno:facepalm:
nisam gledala...sve su to budale...svako ko se raduje tuđem ubistvu nije normalan.
Ma ne znam dal su mi grđi Ameri il oni "nenaoružani demokratski pobunjenici" u Libiji .... koji slave to što su ubijena tri deteta :lupko:
Pa oni kao izgovor uvek imaju borbu protiv terorizma,i neke tamo uplakane porodice ,nedužne i t.d...A kada li će njima biti naplaćeno sve ono što su radili,koliko li oni porodica nose na svojoj grbači...
Naravno da rade šta žele,pa cenu bilo čega,i rata i stradanja opet nedužnih ljudi ako treba,ali oni će terati po svome...
takvi su ti oni, propagiraju pravo na fer sudjenje, demokratija, efikasno pravosudje, pretpostavka nevinosti ovo ono, a ovamo likvidiraju redom kako im se digne.
inace, za osamu i celu tu organizaciju me zabole. verovatno ce al zavahirija da dodje na celo al kaide, a njegov brat je bio prilicno aktivan na kosovu, jbg dosao u ispomoc ovk ortacima.
Ма не потреса ме радост Американаца.
Мислим, равнодушна сам према том народу у целини и ко зна шта им је и како сервирано све ове године.
Оно на шта наилазим на нету је да је Осама убијен или умро још пре 8 или 10 година.
(Убијен пре 8, умро пре 10)
Оно што ме много више брине је п(р)отурање приче о атомској бомби, постављеној негде у Европи, која само чека да буде активирана.
И мисао се сама намеће: да нису и њу поставили Амери, да им послужи као разлог за још један легитиман напад.
И зашто у Европи, зашто није у Америци негде...
(ако уопште постоји, наравно)
Pa pazi, ovo je vrlo verovatno, samo je pitanje dana, a zašto, saznaćemo uskoro.
http://www.trojka.rs/beli-svet/10491...se-osveti.html
Oni ubivaju unučiće ljudima. :sad: ko pravi teroristi...
Ma koga bolucka da li je cika Osama mrtav ili ne... Ovi sto se ubise od jurenja za njim shurovashe sa njim jos odavno ako ga i nisu stvorili... S druge strane, koji je to bezobrazluk, ne vratiti njegovo telo onom delu njegove porodice koji nisu pobili... Pricaju na sva usta o terorizmu a sami se ponasaju kao... Zakon jaceg odavno je metod vodjenja svetske politike...
nicija nije gorela do zore...shvataju i oni polako da im se blizi kraj...a dotle,cuti i trpi...:neutral: