poštar je predivan..ali,zar misliš da svi odmah mogu da znaju:)
Kad sam ja prvi put došla ovdje,dočekana sam toplo i izuzetno strpljivo,sjećaš se? Eto,ako ikad išta ja mogu da uradim,to je da sve nove "dočekam" sa istom ljubaznošću i strpljivošću..
Printable View
mislim da je prag tolerancije mali...nisam razumela da je ovo lična prćija(naravno zna se čija je) gde će masa da se razgatji i bude sebi dovoljna..nije svaki dan svima isti...niti smo u sličnim situacijama...pa ako ovo treba da bude mesto za silovanje ega...jadna mu majka onda.
E da,i to ne volim...što većina ignoriše nove članove,tj ne trudi se da ih, da tako kažem animira na neki način,ili uključi u razgovor...jeste nama lepo,jer smo fino društvo,ali cilj je da se uveća zajednica,a ne oteraju novopridošli:aha:
Upravo tako milojka:) ali,šta novopridošli može da zna o nama kad prvi put dođe ,ako ga bar ne dočekamo kao što si ti mene:)
To je sasvim normalna stvar,jer čim nas ima više dolazi do zbuna ko s kim kako zbog čega,a i prosto nije prirodno da se svi slažemo i razumemo...a i pričaonica zato postoji:)
Ebi ga,kad "okupiraš" čat žale se,kad se ne javljaš žale se,kad se izdvojiš žale se:koni:
nije ovo izdvajanje iz konteksta...zar misliš da ovde ima takvih koji bi te ismejali?...niko nije naučen rodjen niti može sve da zna...taj ko to tvrdi je budala.
možda bi u masi od nekoga obila sjajne ideje....u tome i jeste draž čata..menjanje iskustava i pomoć..
zamisli da nekome zaista uztreba pomoć?...Mislim da bi većina se povukla u pričaonicu da plenum odobri to...ako je osoba podobna..onda ok..ako nije...ko je ebe...a ovde sam to osetila...zato i kažem da je licemerje najveća boljka...svako ga ima..samo treba da bude samokritičan.
meni smeta ona ogranichenja na chatu..
nema prepiriki, svadja...
slika.. linkova...
:aha:
tamo odakle sam dosla.. sve to se prenosilo na chat... i dobili smo na kraju podforum H8 box hahaha.. i tu smo nastavljali sve nase prepirke sa chata.
tako da.
zahtevam h8 box podforum :lol:
a sto se tiche ljudi, niko mi ne smeta :g:
Meni je chat odličan i ne fali mi ništa( i malo f 5 čuda čini)..volim ga jako,ali volim i pričaonicu,ma zapravo volim Razbibrigu:igrac::igrac:
tema ne treba da govori o strukturi već o nama..naglasak je na Ja..:)
Aj baš,nemojte sad ovde da iznosite frustracije i lične sukobe,nego čisto svoje zamerke i idemo dalje:)
nije tema Zamjerke na chat:) već Chat i ja :)
alepo u uvodnom delu stoji
ko je šta shvatio..to je njegov problem...nije mi jasmo Milojka o kakvim sukobima je reč...niti vidim gde je to pomenuto...pričamo o temi, nadam seCitiraj:
chat i ja
Možda bi bilo dobro da ovdje napišemo šta je to što nam smeta,odnosno šta ne podnosimo ..mnogi od nas se ne poznaju i ovo bi bila dobra prilika ..
:raz_082: