:bisa:
Jaoooo...Djoleeeeeeeeee.... :haha:
Printable View
A što se deremo :qq: pa dobro ja čujem još uvek :aha:
Zezam se ;)
Ma nema krivca, nije ni bitna tada krivica osima ako su neke druge stvari u pitanju :aha:
Ne, ne strpljiv, nestrpljiv spašen, neće jedan/jedna, hoće drugi/druga ma ima ih ko na traci :aha:
Nije vredno mučiti se i tražiti preko hleba pogače ;)
Ljudovi, ja drzim do toga da je sve to do licnosti...Nema to toliko veze sa polom, sprecite generalizaciju... Sve zavisi od osobe ...
Ej, bre Mune, pa skoro u isto vreme slicno odgovaramo...Jastrebe :pusi:!
Jeste vala... Jastrebi hasisa :pusi:!
A joooooooj...pa gde pise da ja trazim generalizaciju. Pitam tebe, kako je kod tebe i zasto je drugacije, bre :aha:
Meni je tesko da prelomin ali kad prelomim to je to, samo mi treba vremena, sa jedne strane. Sa druge strane, u neke nove price ulazim onda kada sam sama sa sobom nacisto, nema nece jedan, oce drugi treci peti!
Svaka priča u koju smo ušli "do kraja" nas čini osobom koja je manje u stanju da se sledetji put u potpunosti rastereti "prtljaga" koji sa sobom nosi... Ovde ne govorim o vezama i vezicama koje nas nisu "dotakle" ....
Ljubav nije ništa drugačija od drugih životnih iskustava .... u koja implementiramo sve ono što smo ranije naučili, a ima veze sa sličnim situacijama ... kad ne bi bilo tako bili bi mentalno sumnjivi :aha:
Izvinjavam se, nisam znao da je pitanje upućeno direktno meni :aha:
Kod mene je jednostavno, lako i brzo prelomim, mada ponekada traje nepotrebno dugo :aha:
Nema tu puno filozofije kod mene, ne idemo zajedno, razlaz, brzo i čisto i efikasno :aha:
Zašto je drugačije kod mene nego kod mnogih drugih, zato što sam se umorio od gluposti, kompromisa, ustupaka, beskorisnih rasprava oko nebitnih stvari i slični stvari :aha: