Re: Branje jabuke u Češkoj
Citiraj:
Prvobitno napisano od
supermen*prvi
Moze i rad u sumi. To ima i zimi. Ali ne preporucujem. Tesko bre da djavo nosi. :sad:
A da se čisti sneg? :palac:
Re: Sezonski rad u Českoj
Citiraj:
Prvobitno napisano od
kojica
A da se čisti sneg? :palac:
To ovde rade osudjenici i tehnicke sluzbe. Ovde kad zabrljas nesto prekrsajno dobijes kaznu verejno prospesnou praci sto bi u prevodu znacijo javno koristan rad. U zavisnosi od delikta mozes i "zaraditi" 300 sati :lol:
Pozdrav za sve ,pitanje za supermena: Zašto ne mogu ti pošaljem PP? Trebao bih te nešto pitati ako može,novi sam ovde a treba mi jedan savjet vezano za Češku.
Citiraj:
Prvobitno napisano od
boco
Pozdrav za sve ,pitanje za supermena: Zašto ne mogu ti pošaljem PP? Trebao bih te nešto pitati ako može,novi sam ovde a treba mi jedan savjet vezano za Češku.
PP mozes da posaljes kad ispises 5 poruka na forumu. Al dobio sam tvoj PP i odgovorio.
a, ne ne.. nema sad tu nešto preko veze i pp-a... :nono: zna se ko se prvi prijavio..
Citiraj:
Prvobitno napisano od
kojica
a, ne ne.. nema sad tu nešto preko veze i pp-a... :nono: zna se ko se prvi prijavio..
Ma za tebe ima mesta i sutra ako dodjes. Pitaj koto. :cmok:
Ima li nesto od poslova trenutno, sve dolazi u obzir
Citiraj:
Prvobitno napisano od
mdjokic
Ima li nesto od poslova trenutno, sve dolazi u obzir
Kasno sam video pitanje. Ovde do proleca nema sezonskih radova. Na drugu stranu, velika je nezaposlenost pa je cena rada drasticno pala. Trenutno se ne isplati dolaziti. Veci su troskovi zivljenja nego zarade. Ako iskrsne nesto interesantno, ja vam javljam.