hm, nemam spavacu sobu, meni su sve sobe radne al imam u predsoblju i kupatilu pa ako bas zatreba mogu da ga setam po sobama il da se nacrtam u predsoblje i kupatilo :mrgreen:
Printable View
hm, nemam spavacu sobu, meni su sve sobe radne al imam u predsoblju i kupatilu pa ako bas zatreba mogu da ga setam po sobama il da se nacrtam u predsoblje i kupatilo :mrgreen:
blago vama ...ja imam ali samo ogledalo :pusi:
cici spava na ogledalu kolko sebe vole :raz_056:
nemam...sem u kupatilu...mada bi mi trebalo jedno veliko u predsoblju... :raz_088:
spavaces i ti da moras ...ne dao Bog ...ali ja bar ne kukam, ko ce tebe posle da trpi na chatu :pusi:
de sam ja sve spavao cici... ogledalo bi bila premija :lol:
ovde ce Kojica da odgovori garant :)
pa ako baš oćeš da spamujem temu, odgovoriću...:igra:
ja ne volim da se gledam u ogledalo... :lol:
Имам огледало само у купатилу.
И то ми је много. Често се уплашим. :stid:
Jedno, ali vredno...nista ne propusta da "vidi" i pokaze mi 'vako sanjivoj i 'nako sanjivoj il' kad god ( a izbegavam ) pogledam...:raz_125:
imam(o) ogledalo u kupatilu, normalno....i u ogromno u predsoblju.....nemam(o) svoju spavaću sobu, jer nam je važno da devojke imaju svoje sobe, a mi se mrčimo u dnevnoj.....u kojoj ima ogledalo u stilskoj vitrini (al' su ti matorci bili čudni?!)...eto.
U moje vreme bilo važno da se devojke udadu, a ne da imu svoju sobu do sokaka, pa da preskaču svaki džukci noćom.
Па јес.
Муко моја пређи на другога.
Imala .. u svojoj sobi kod mame .. američki plakar, od jednog do drugog kraja zida ogledaloooo .. jes da mi je išlo na živce svako malo sam morala da ga perem ali je imalo i svojih lepih trenutaka .. mislim kad se skockam pa se oduševim izgledom, a muž mi je obezbedio samo u kupatilu i predosblju, kaže: "dosta ti je" ...
pa sta i ako imam ogledalo u spavacoj, jel to sad nesto treba da znaci? :hm: