Re: Da li su muškarci veće tračare od žena?
radim u muškoj ''firmi'' i mogu odgovorno da tvrdim da jesu tračare i to bez pardona. o svemu što pričaju - pričaju kao da je to neprikosnovena istina....a nekad nema bele veze s vezom a kamoli s istinom. naročito mi smeta kad ogovaraju koleginice u mom prisustvu, računajući da sam jedna ''od njih'', tj. muških.
tad reagujem i onda se zaprepaste...missim, šta me briga. ko ih ebe.
nešto nisam sigurna da su muškarci ili žene veće tračare..ne vezujem tu pojavu za pol:)
stoga,ne bih to mjerila ali mšljenja sam da je način na koji tračaju,zanimljiviji:)
kako - zanimljiviji? :huh:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
pričalica
kako - zanimljiviji? :huh:
pa muškarci imaju neke svoje načine koji su meni zanimljivi jer se vide iz aviona:)
oni prosto ne znaju sofisticirano da uvijaju:) i kad tračaju,ili nisu nešto vješti ili su zlobni..nema onog slatkog trača koji odlikuje žene:)
kad slusam muskarce kako tracaju,ali bas tracaju,ne ono komentari je li za sta ili nije,meni se smuci.njihovi zakljucci i primedbe umeju da budu tako grube i sirove da se ponekad zapitam kakvi su ti ljudi u svojoj kuci..ili je to samo pro...avanje..sto bi rekli kod nas-lade usta-..
Citiraj:
Prvobitno napisano od
mikili
kad slusam muskarce kako tracaju,ali bas tracaju,ne ono komentari je li za sta ili nije,meni se smuci.njihovi zakljucci i primedbe umeju da budu tako grube i sirove da se ponekad zapitam kakvi su ti ljudi u svojoj kuci..ili je to samo pro...avanje..sto bi rekli kod nas-lade usta-..
pa da mikili..valjda im to dođe kao izduvni ventil..uostalom,i nama zna da bude olakšanje:)
e,nek sam ti rekla :lol:
E neam pojma,što kaže Neda ne bih ja to vezivala za pol,ima osoba koje vole da tračaju i koje ne vole,pa sad bile žene muškarci nebitno.
Al' meni tako nešto ljigavo kad to muškarci rade Bouže sačuvaj:jede:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Sarmica
E neam pojma,što kaže Neda ne bih ja to vezivala za pol,ima osoba koje vole da tračaju i koje ne vole,pa sad bile žene muškarci nebitno.
Al' meni tako nešto ljigavo kad to muškarci rade Bouže sačuvaj:jede:
pa svi slično mislimo:) kao da je tračanje definisano i rezervisano samo za žene:qq: