Nači voliš me?:hm:
Printable View
SKANDAL
Rosa i Sarmica se više ne vole.
to je bajata vest :ljut:
pa ja nisam znala... :lol:
HUMOR
Kalendar već dva puta u nedelju dana omašila smenu.
Pažnja,pažnja oboje je preživelo ljubičasti udar,jedan od preživelih se sinoć pojavio http://razbibriga.net/imported/2011/...girl_029-1.gif
ja nis ne razumem:stidljiva:jel ovo sifrovano:sojka:
Sad kase reporterka vratila s romantičnog vikenda na Rtnju može da nastavi s izveštavanjem:hm:
koji zabušanti:pada: ajmo vijesti :say:
od mene kao prilog jedna : sarmica mi na chatu poklonila srce:bisa:
istina čudnog oblika:kapa:...,istina..zelene boje..i od kamena je da ne zaboravim,al eto,imala je dobru namjeru:haha:
Ja se ižvinjavam bila sam na godišnjem odmoru...Sad možemo da nastavimo sa vestima ..:raz_030:Evo Neda ima neke ekskluzivne informacije..:kapa:
jeste,fala Roso:dada:
Pored već navedene vijesti iz regiona,dozvolite da vas informišem da je nedavno otkriven čudnovati napitak koji se proizvodi u laboratoriju romantičnog modulatora,prikrivenog zmaja čije ime,u cilju istrage, ne bih da navodim..Napitak je još u pokusnoj fazi te ćete biti pravovremeno obaviješteni o daljnjim istraživanjima.
Hvala Nedi na još nepotvrdjenim informacijama :kapa: istraga u toku :rosa:
Izdvajamo 4 nove rubrike za vas:
"Šokantno"
"Da se smrzneš"
"Paparaco potera"
"Dosije X :krofna: "
uz moto: Da se lakše briše
Čekam "Paparaco"
i šta to radite na chatu:)
slabo sam informisana
Na chatu uvijek nađemo jednu temu i vrtimo je dok se onesvijestimo:haha:
Uvijek imamo nešto oko čega cijeli dan oblijećemo:dada:
evo,jednom je moja kuma Fajf pomenula pelcer:qq: pa onda asociramo sve dok nam ne dosadi..sad ja recimo,pijem vct(vruću crnu tečnost) jer ja ne smijem da koristim termin : kafa:ququ: jer dođu pa onda svako svakog zove na kafu:b: a to je široka pozivnica:)
ne reče se pokus:(