e ja sam želela da imam kike i naročito riblju kost
a da mi pletenice budu onako debele ko ruka
e ta željami se nikad nije ostvarila
msm mogu ja periku da kupim, ali nije to-to
Printable View
Imala sam dugu kosu do pola leđa sa šiškicama...:lol: Često sam je vezivala u rep.
ja sam oduvek zelela da imam dugu kosu, ali me je moja majka uvek sisala kratko, a ja sam tako patila... :(
ja se sećam, moji su jednom otišli kolima u kupovinu
a ja ljuta jer su me neposredno pre toga šišali
uzela sam češalj i htela sam da se češljam sve dok oni ne dođu, da bi mi porasla kosa
imala sam 5 godina, mislim
nit sam imala strpljanja da se češljam dok oni ne dođu, nit mi je kosa izrasla :lol::zrika:
Dovoljno je da kažem da nikad nisam išao da se šišam, nego uvek i samo da se podšišam :kapa:
kako ja imam lepu kosicu :bisa:
Kažu da je bila boje zlata ali ne mogu da potvrdim. Jer su sve fotke iz tog doba crno-bele :ljut:
Crna, srednje duzine, pa mi mama pravila kikice i stezala onim gumicama za tegle dok svaku dlaku ne uhvati, a ja urlam 'peeceeee meee' :mirka:
Podseti me ovo na moje kikice, mama je patila za njima i stalno me mucila i pravila mi ih, pa na to jos stavi masne :qq:
Secam se tacno kako bismo nas dve isle u robnu kucu u Zemunu, u prizemlju je bilo odeljenje sa koncima, dugmadima, vunom, trakama a medju njima i te masne na metar. Pa onda bira dezene, hoce li biti sa tufnama ili bez njih, koje boje... imam cak i jednu sliku kad su me tako `skockanu` sa kikicama odveli kod fotografa da me slika. Stavili me pored nekog velikog bambija igracke, a ja namrgodjenaaa strasno, mrgud mali. Ako negde nadjem tu sliku, postavicu je :lol:
Kao mala imala sam dugu kosu sa loknicama, imam čak i sliku i to uramljenu iz tog perioda-4 godine. Onda su me jednog leta ošišali i loknice su skoro sve nestale.
U tinejdž fazi bilo je i mini vala i duge kose i jako kratke jež frizure sa puno, puno gela.:cici: