Re: Poznate ličnosti koje nas nerviraju
Citiraj:
Prvobitno napisano od
kojica
svi poznati te nerviraju? :qq:
mmmm pa naravno bre sve m do m, nema tu zdravog mozga počev od dejvida bekama koji opisuje kako je igrao sa 6 godina fudbal sa 30godišnjacima i kako su mu uklizavali u noge do marijane mateus i njenih nebuloza, ko je šta pametno od njih rekao u zadnjih 10 god?
(mala slova imena su namerno stavljena)
nervira me dino merlin...sa onim svojim šušketavim izgovaranjem reči...
Sve ''zvezde granda''...Bivše, sadašnje...i buduće, za svaki slučaj..Odnosno svi koji imaju neke veze sa tim ''projektom''...
Saša Vidić (modni kreator) koji je umislio da je Gucci....
Mislim da su Sanja Marinković i Lea Kiš najveći promašaji novinarstva...Ono što je interesantno, ne gledam Pink, ali kada god vrtim kanale, obavezno ''naletim'' na jednu od njih..
Ivan Ivanović, čovek koji je preko noći postao ''zvezda'', sirov, bezobrazan...Željko Joksimović koji drži da je neki ''nivo''....Suzana Mančić mi je ''ruglo'' za TV. Žena koja ne zna da se ponaša.
Mislim da se zove Ana Mihailovski, nekada vodila Velikog brata...Ona mi je oličenje bezobrazluka i nekulture...Katarina Radivojević..Nenad Jezdić..
Mislim da je dovoljno...:eek:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Sagacity
Sve ''zvezde granda''...Bivše, sadašnje...i buduće, za svaki slučaj..Odnosno svi koji imaju neke veze sa tim ''projektom''...
Saša Vidić (modni kreator) koji je umislio da je Gucci....
Mislim da su Sanja Marinković i Lea Kiš najveći promašaji novinarstva...Ono što je interesantno, ne gledam Pink, ali kada god vrtim kanale, obavezno ''naletim'' na jednu od njih..
Ivan Ivanović, čovek koji je preko noći postao ''zvezda'', sirov, bezobrazan...Željko Joksimović koji drži da je neki ''nivo''....Suzana Mančić mi je ''ruglo'' za TV. Žena koja ne zna da se ponaša.
Mislim da se zove Ana Mihailovski, nekada vodila Velikog brata...Ona mi je oličenje bezobrazluka i nekulture...Katarina Radivojević..Nenad Jezdić..
Mislim da je dovoljno...:eek:
:nene: nije dovoljno....:lol: sve si u pravu.
Citiraj:
Prvobitno napisano od
pričalica
:nene: nije dovoljno....:lol: sve si u pravu.
Žika Nikolić, iliti Žika Seljak...:lol:
Jeste dobra emisija, ima lepih stvari u Šarenici, ali ponekad pomislim da će da ''bije'' sagovornika...Njegov nadimak je njegovo ime...:lol:
gledam tv sve manje...ali sve koje si pomenula su zaista iritirajućeg ponašanja :dada:
a šta misliš o olji bećković :pada:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
pričalica
gledam tv sve manje...ali sve koje si pomenula su zaista iritirajućeg ponašanja :dada:
a šta misliš o olji bećković :pada:
Jao, na nju sam potpuno zaboravila..:pada: Šta imam da mislim...''Spečena''.....:lol: da ne komentarišem dalje...:lol:
ijuuuu...spečena aaahahahahahaa :)
meni smeta što ne ume da govori normalno, a otac joj je oličenje srpskog jezika :(
što se tiče izgleda, mislim da izgleda mnogo bolje nego pre 20 godina :lol:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
pričalica
ijuuuu...spečena aaahahahahahaa :)
meni smeta što ne ume da govori normalno, a otac joj je oličenje srpskog jezika :(
što se tiče izgleda, mislim da izgleda mnogo bolje nego pre 20 godina :lol:
Da Pričo...slažem se sa tobom...
''Spečena'', se ovde koristi za ženu koja je ne toliko zloćikava, koliko je namćor ili nadžak..A ona mi je otprilike to....:lol: :lol:I njen govor i uopšte kao pojava, ništa mi kod nje ne godi...
Al' izogovarah ženu...:eek:
Ova dva "akrepa":
Paris Hilton i Viktorija Bekam!
Atačment 5003Atačment 5004
Ali njihova ruznoca i nije toliko u izgledu (mada naravno da jeste i to), koliko je to duhovna ruznoca - pohlepa, i biti u centru paznje po svaku cenu, pa makar redovno ispadao i klovn, i rugoba, i osoba za smeh i gadjenje.
Citiraj:
Prvobitno napisano od
pia
Ova dva "akrepa":
Paris Hilton i Viktorija Bekam!
Atačment 5003Atačment 5004
Ali njihova ruznoca i nije toliko u izgledu (mada naravno da jeste i to), koliko je to duhovna ruznoca - pohlepa, i biti u centru paznje po svaku cenu, pa makar redovno ispadao i klovn, i rugoba, i osoba za smeh i gadjenje.
:bravo: pia..viktorija je oličenje besmisla
pre neki dan sam teo nekog da opljujem al sam sad zaboravio ko je u pitanju. joj setio se ona dav skota sto vode jutarnji program na radio bg , valjda se zove emisija budjenje il tako nesto stalno ih ukljucuju u jutarnji program na tv-u. ne mož se rečima opisati kaji su to skotovi. eto reko sam
mene uzasno nervira zika seljak... :dada:
Lea Kis, kompletna pojava, glas, cerek, nezgrapnost. Zena bez trunke sarma jbt.
Ivan Ivanović, Ivan Gavrilović, Čeda Jovanović, Sonja Biserko, Đoković i Divac, Žika Šarenica i sve zvezde Granda.
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Suzan
sve zvezde Granda.
Oni su poznati? :zrika:
od one kišove dobijam napade dijareje...
zika sareni mi uprska svako nedeljno jutro...
a alim***** iznenadjuje koliko ume da smori sa svojim popularnim talk shitovima :dosada:
ahahahaha alimpic... ahahahaha vide zvezda... nisam na to mislila :bela: :smeh: