nemate pusku
Printable View
Ima tema,nema tema ne znam:jede:
npr
Čovek živi na 12. spratu zgrade. Svako jutro se spusti liftom u lobi i napusti zgradu. Naveče, kad se vraća, uđe u lift i ako je neko drugi u liftu ili ako je padala kiša taj dan ide direktno na svoj sprat - u protivnom se odveze na deseti sprat i preostala dva sprata ide stepenicama do svog stana.
Zašto to tako?:jede:
Mislim da je glavni lik iz ove price malo lud :lol:
Ne znam stvarno,ja ne vidim nikakvu poentu sto bi to radio.Pogotovo sto to radi ako pada kisa? :hm:
ima logike,ima...mućni malo:lol:
pa ne mož čoek da dovati taster za 12 sprat
a sam pogodio?
jeste:lol:
Čovek je patuljak i ne dohvati više od 10. sprata. Ako je neko u liftu on mu pomogne, ako nije a kišni dan je onda kišobranom pritisne 12. sprat a ako nema nikoga i nije kišni dan onda ide do desetog i pešači do 12.
jel sad ja pitam?
Upeklo sunce, prži, ubija, i ide jedna mačka po tom suncu i ugleda lonče sa mlekom. I priđe ona lončetu, omiriše malo, okrene se i ode.
A što?:jede:
a moš i ti ako oš:lol:
ali kad odgovoriš na ovo moje:jede:
il je mleko poklopljeno il je mleko u prahu?
sam blizu?
zabranjujem ti da igraš:jede:
pitaj:jede:
ovako zid je visok 10m
svakog dana puz se popne 3 metra a sklizne 2 preko noci koliko mu treba dana da se popne na vrh zida?
osmi dan, valjda...
taman toliko
Muž i žena imaju četiri ćerke, kolika je verovatnoćna da im peto dete bude sin?
Zanimljivo pitanje...Ako je to pitanje matematičkih ''varijacija, permutacija i kombinacija'', onda bi to trebalo da bude 50 %, jer su u pitanju samo dva pola..Zar ne?
A ako se radi o nekom zez-trik pitanju, lupila sam garant...:huh:
Jeste Sago:dada:
Aj dalje
Jedan čovek s bradom s punim pravom ulazi u ženski toalet...zašto?
Lako je, covek je domar, odnosno cisti WC.
jeste :)
101. Jedan francuski kralj bio je veoma praznovjeran.kada mu jednom rekoše da je astrolig prorekao njegovu smrt,on ga osudi na giljotinu.Pre pogubljenja pozva ga k sebi i upita:"A znaš li kada ćeš ti umrijeti?"
Astrolog hladnokrvno odgovori:"Znam! ......."
U strahu od tačnosti njegove prognoze kralj pomilova astrologa.
Šta je astrolog rekao kralju??