a kako to iskorišćavanje izgleda?
nije ti bilo lepo, ili si očekivala nešto drugo, šta?
Printable View
ne sećam se da sam rekla da pišeš iz ličnog iskustva?
iskorišćavanje ne postoji, što se mene i mog ličnog iskustva tiče.
pitala sam te za tvoju definiciju ovog pojma, s obzirom da si potvrdila da se radi o ovom fenomenu.
možda sam trebala da preformulišem pitanje, ne obraćajući se tebi lično... moja greška, ali pitanje i dalje stoji.
pa jel neko nekoga bije po ušima da ostaje u takvom odnosu?
ja sam se ogradila na sexualno iskorišćavanje... za moj pojam ne postoji.
za sve ostalo, kriv je onaj koji dozvoli, manipulator je to po definiciji i tu nema popravke. a biti žrtva je neprihvatljivo, ili posmatrati sebe kao takvu.
interesantan način korišćenja ličnih zamenica...
a iz aviona se vidi
znas sta pitanje tesko, iskreno. Prošo ja jednom kroz minsko polje, dok bio u vojskama kad mi objasnili de sam bio iskreno prpa , terali da opet prodjem kuda sam iso pre toga al im bili slabi argumenti pa morali i dalje okolo.
Može i kroz minsko polje, način prvi, pustiš nekoga ispred sebe pa 'ko nagazi na "minu", šta ćeš, dešava se :mrgreen:
A ima i drugi način, dobiješ mapu razmeštaja minskih sredstava na površini i to je to, pod uslovom da znaš da čitaš "mapu" :aha:
Samo pazi da nije potezna mina, te su najgore nekako, kada nagaziš možda i čuješ "kvrc" ali kada potegneš, e tu nema pomoći :zrika:
Najsigurnije pusti cave ispred sebe, pa kada izgaze šta imaju, "polje" je tvoje, ali bez "mina" :pusi:
Kad vas čitam,tačno mi dođe da zaplačem....minsko polje:haha: e nek ste me nasmijali:)
Jadni muskarci? Iskorsiceni, odbaceni, zgazeni pa nakon toga, emotivno hendikepirani? Ma daj... Bilo kog pola da je, osoba koja dozvoli sebi da bude iskoriscena, a zatim pod tim izgovorom, emotivno nestabilna, znaci da samo trazi razlog i opravdanje za emotivnu nakaznost, pozivaju se na kukavicluk. Takve osobe me ne doticu. Ne smatram ih dostojnim moga vremena i paznje.