Re: Razbibrižno završi i zadaj
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Cruz
konacno stao na ludi kamen i zao mi ga je jer kad se bude otreznio shvatice da je mlada u stvari mladozenja :eek:...
.....A onda je šef orkestra sa širokim osmijehom i zlatnim zubom povikao:"Aprilili":) i rile je odahnuo što ipak neće ženiti osobu istog pola.Tad je digao čašu i nazdravio kumu Manijaku rekavši mu...."
... "Dragi kume, brate mili, ziv mi bio, 'ajde zapevaj onu nasu "Udri jace Manijace"...", na sta je kum skocio na noge, zgrabio mikrofon i ne cuvsi kraj recenice zapeva... "Dajte Sarmu, hocu looooom...".. :raz_030:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Cruz
... "Dragi kume, brate mili, ziv mi bio, 'ajde zapevaj onu nasu "Udri jace Manijace"...", na sta je kum skocio na noge, zgrabio mikrofon i ne cuvsi kraj recenice zapeva... "Dajte Sarmu, hocu looooom...".. :raz_030:
:haha::haha:
"...dajte moderatore na sto :raz_030: "
a onda se pojavila Lilu i rekla manijaku....
(uuuh opet moram da cutim :eek:)
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Cruz
(uuuh opet moram da cutim :eek:)
(to nije rekla Lilu:nene: )
..onda je Lilu rekla manijaku: a novogodišnji skin nisi završio,nema diranja urmašica:namcor: pa kad je vidjela kako se svi vesele,odustala je ,sjela pa naručila ...
..a onda je rile_laki_organizator poveo sve mlađahne urmašice da mu pomognu da podigne šator i dok su one svojski zapele da ga vrate u prvobitno stanje,došla je kojica i rekla ....
... "nista to ne valja, rusi, pa sve ponovo!", na sta je rile_laki_jack skocio kao pravi supermen, podigao prst prema nebu i...
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Cruz
... "nista to ne valja, rusi, pa sve ponovo!", na sta je rile_laki_jack skocio kao pravi supermen, podigao prst prema nebu i...
povikao:"Pa,dobro kojice šta uradi? Taman sam namignuo onoj što je držala kanap:rile:" i ljuto se okrenuo tražeći Mana da se njemu požali,ali kako se naglo okrenuo,tako je naletio na...."
...kriptonit, koji mu je pre toga ispao iz zadnjeg dzepa, dok je navlacio kostim super_rileta, sapleo se i ispustio dobitni tiket, koji srecna cruz uspela da zgrabi :g:...
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Cruz
...kriptonit, koji mu je pre toga ispao iz zadnjeg dzepa, dok je navlacio kostim super_rileta, sapleo se i ispustio dobitni tiket, koji srecna cruz uspela da zgrabi :g:...
..i dok je srećna cruz gledala u tiket,brzinom munje doleti sarmica pravo iz šerpe,uze joj ga iz ruke i reče........
... "konacno i ja da omrsim brk!"... ali nije videla kako joj se iza ledja prikrada manijak :eek: i ona uplasena ispusti tiket, koji dolete nosen nekim cudom do rose, koja...
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Cruz
... "konacno i ja da omrsim brk!"... ali nije videla kako joj se iza ledja prikrada manijak :eek: i ona uplasena ispusti tiket, koji dolete nosen nekim cudom do rose, koja...
..ga pogleda,ali manijak bi brži pa uze tiket i okrenu se ka sarmici te joj reče...
Citiraj:
Prvobitno napisano od
DirkaSta
..ga pogleda,ali manijak bi brži pa uze tiket i okrenu se ka sarmici te joj reče...
...nazad u lonac, stizu gosti, lepo se smotaj i pokri slaninicom.
U tom trenutku DirkaSta ustade od stola, i energicnim korakom krene do Mana da mu objasni...
Citiraj:
Prvobitno napisano od
babs
...nazad u lonac, stizu gosti, lepo se smotaj i pokri slaninicom.
U tom trenutku DirkaSta ustade od stola, i energicnim korakom krene do Mana da mu objasni...
da je post i da niko neće ni da barka ni da čeprka po sarmici:dada: ali,manijak samo odmahnu rukom i reče joj...
da sarma ne posti:) a onda dođe Cruz i ...
...prekrsti se i levom i desnom i rece: "pa dobro sta to radite? zar hocete da nam se sarmica prehladi! hajde razlaz, svako na svoje mesto, a ti sarmice brzo u serpu i sacekaj cokolino, ne mozes tako iscrpljena na docek sutra :nana:".. zavrsi cruz svoju propoved... u tom se pojavi dirka...
I reče, Sarmice ne zaboravi i meni da kupiš jedan čokolino...baš sam ga se uželela...to reče Dirka :) i......
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Sagacity
I reče, Sarmice ne zaboravi i meni da kupiš jedan čokolino...baš sam ga se uželela...to reče Dirka :) i......
svi ispod šatora padoše :pada: od smijeha:haha: jer znaju da dirka ne jede obroke za manoletne:aha: U tom trenu uđe Saga i naredi orkestru da.....
Citiraj:
Prvobitno napisano od
DirkaSta
svi ispod šatora padoše :pada: od smijeha:haha: jer znaju da dirka ne jede obroke za manoletne:aha: U tom trenu uđe Saga i naredi orkestru da.....
... joj zasvira na uvce forumsku himnu, ona placa, ne pita za cenu... skoci rile na noge lagane i u onako blago opijenom stanju prozbori: "NE!"...