Re: Da li smo mi, isti mi i na netu?
Pa ako ne želim, ne prihvatam :)
Citiraj:
Prvobitno napisano od
zanesenjak
Pa ja nemam problem da šaljem te zahteve, ali prvo moram da upoznam ljude, da budem siguran da li želim da im budem prijatelj :)
pa u pravu si....i ti i saga...:)
Citiraj:
Prvobitno napisano od
zanesenjak
Pa ako ne želim, ne prihvatam :)
Veruj mi Zan, ja to nikada nisam uradila...Ne znam, nekako mi je to vređanje osobe koja mi šalje zahtev...Niti sam ikada nekoga ''skinula'' sa liste prijatelja...:dada:
A kako reaguješ u reali, kada neko želi da ti se približi kao prijatelj, a tebi on nije po volji...? :hm:
u reanosti je to dosta drugacije...
- da li vi, mlada, zelite da promenite status veze na fejsbuku u 'udata'?
- da....
- da li vi, mladozenja, zelite da promenite status veze na fejsbuku u 'ozenjen'?
- da...
- proglasavam vas muzem i zenom.
- molim kumove da pridju i lajkuju..
:eek:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
rile_laki_eek
u reanosti je to dosta drugacije...
- da li vi, mlada, zelite da promenite status veze na fejsbuku u 'udata'?
- da....
- da li vi, mladozenja, zelite da promenite status veze na fejsbuku u 'ozenjen'?
- da...
- proglasavam vas muzem i zenom.
- molim kumove da pridju i lajkuju..
:eek:
:raz_114::raz_114:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Sagacity
Veruj mi Zan, ja to nikada nisam uradila...Ne znam, nekako mi je to vređanje osobe koja mi šalje zahtev...Niti sam ikada nekoga ''skinula'' sa liste prijatelja...:dada:
A kako reaguješ u reali, kada neko želi da ti se približi kao prijatelj, a tebi on nije po volji...? :hm:
Pa, iskreno, nisam imao mnogo takvih iskustava. Mislim da se to u reali, lakše da i staviti do znanja i primetiti... Stvarno nisam imao nijedan ekstremni slučaj tipa... da se sad tu neko ubi da postane prijatelj sa mnom a ja ga ignorišem i obrnuto :)
dakle... kako rece kojica...manje vise...isti smo :raz_128: ...jedino mi ovaj zubic cist u reali ... :pusi:
Pa ne znam baš koliko je moguće da se pretvaraš stalno...msm da za to moraš biti poprilično :koni:...kod mene nema neke prevelike razlike, možda samo više pričam u rl:hm: