svakako, no zenama to mnogo ne utice na situaciju :lol:
Printable View
mnogo bre pridajete sebi važnosti :kapa:
tragično u celoj priči je što stvarno i verujete u to :pusi:
ja imadoh ,izgleda, puno srece..niti sam nailazila na takve muskarce niti sam morala da glumatam:raz_125:..muskarci sa kojima sam bila zeleli su da meni pruze isti osecaj zadovoljstva kao i ja njima,nisu me tretirali kao stvar,a ni ja njih kao publiku u pozoristu..
bila sam sebična dok nisam naučila...
inače, bolje i da preskočim jedan O, nego da glumim. nisam nikad niti ću.
mnoga istrazivanja pokazuju da je razlog, koji dovodi do toga da zena glumi orgazam, zelja da ugodi egu partnera i time ga "spreci" da bude neveran, kao i neraspolozenje, ali da zbog osecaja odgovornosti ipak pristaje na seks. po meni, ovakav odnos prema partneru je neposten, ma koliko da je njemu stalo ili ne do nje treba biti otvoren i reci sta su smetnje.
ako joj nije do sexa sa njim, šta je briga da li će da traži sa strane? :lol:
gluma je neopravdana, postenije je kada muskarac kaze otvoreno da mu sem seksa nista drugo nije bitno, nego njena gluma, to je tako... licemerno... i sta? ujutro ce da ustane i smeska se kao da je sve u najboljem redu, a dusa joj nezadovoljna... ruzno :nene:
razgovarajuci sa raznim zenama, shvatila sam da ima mnogo zena kojima sex nije bitan. realno, sex jeste samo jedna dimenzija musko-zenskog odnosa.
i tako, sex se samo odradjuje, a da ne bi ispalo da se samo odradjuje, onda malo foliranja super dobro dodje
meni sex jeste bitan, i to upravo na taj nacin na koji kazes-previse bitan da bih pristala na bilo sta..
ili onako kako treba, ili nikako
e dal ima orgazma il nema, dal je bolje ili gore, sasvim je nebitno, jer uzivas u nekom, i prija ti, i svestan si da ni tvoji hormoni nisu uvek isti, i da stepen uzbudjenja varira od raznih stvari..
misim, tamo gde je odnos kvalitetan, nema potrebe za foliranje..nikada.
paaa.. :hm: to može da bude pobeda, koja nosi veću satisfakciju od fizičkog orgazma..
Žene su veoma složena bića i njihov orgazam je jedna velika komplikacija. On podrazumeva
predaju i ako postoji neki razlog zbog koga ne žele da se predaju, orgazam.. :lakat:
zene uopste ne moraju biti slozena bica, niti ima i jedan fizicki razlog zasto bi njihov sex bio komplikacija
ali ok, slazem se da razni ljudi izvlace razne dobiti iz raznih odnosa.
pa se neko sexa da bi uzivao u sexu, a neko da bi (ne) ucinio muzu, gde sex postaje svojevrsan nacin manipulacije