Re: Da li je ''duhovna prevara'' isto što i fizička prevara ?
Citiraj:
Prvobitno napisano od
kojica
Odakle ti to znaš? :bela:
Naravno, prvenstveno vodim računa o tome da on ne bude povređen bilo čime što vidi kada
navrati na forum ili što čuje od forumaškog društva kada se vidimo van foruma.
Samo.. nešto što on i ja smatramo normalnim, za druge je skandal..
Jednom na nekoj žurki od brata kuma dobi batine zbog nas dvoje. :bela: Kum se nešto šalio sas mene
pa Konan da se revanšira krene da namigiva sa kumom i skoči kum pa je pripali u glavu, muški..
:pada:
Pobegli smo sa žurke ko razbojnici.
:raz_114:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Tiberije
Ah da, moral.
Mnogo sam alergican na tu ofucanu rec prevara i lazni moral koji danas ne da postoji vec je skoro pa i unistio ono sto bi zapravo trebao biti:sad:
Pa dobro Tibi, što tebe ovo pogađa...:lol: :lol: Ovo je samo obična tema na LJIS, a ja na primer spadam u teške moraliste...Ali u manastri ne mogu da idem, ne sviđa mi se tamo.., nije za mene...:lol:
Svako ima svoju viziju ljubavi i dogovora sa partnerom. Sve zavisi ko je šta spreman da toleriše..Ja mislim da nisam toliko tolerantna...Ne mislim da je to ne znam kakav prestup, ali je za mene nepoštovanje partnera...pa šta god neki mislili...A možda i odem u manastir...Mada bi me isterali 100 %..bilo bi mi mnogo dosadno...:lol:
Jasno je ko dan duhovna prevara je neoprostiva....zato je prporučljiva sa fizičkim kontaktom...
dakle..ne oklevajte...
Eve ja će se žrtvujem....
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Sagacity
Pa dobro Tibi, što tebe ovo pogađa...:lol: :lol: Ovo je samo obična tema na LJIS, a ja na primer spadam u teške moraliste...Ali u manastri ne mogu da idem, ne sviđa mi se tamo.., nije za mene...:lol:
Svako ima svoju viziju ljubavi i dogovora sa partnerom. Sve zavisi ko je šta spreman da toleriše..Ja mislim da nisam toliko tolerantna...Ne mislim da je to ne znam kakav prestup, ali je za mene nepoštovanje partnera...pa šta god neki mislili...A možda i odem u manastir...Mada bi me isterali 100 %..bilo bi mi mnogo dosadno...:lol:
A ti se nasla prozvanom:pusi:
Sago, Sago, jos si krhka i zelena al bice divna ruza od tebe:)
U svakom slucaju bolje da vara na catu nego realno... ne znam sto dizete toliku prasinu oko toga... nema tu nista lose. Eeeeee kakvih sve ljudi ima... mi smo zlatni :lol:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Zolton
U svakom slucaju bolje da vara na catu nego realno... ne znam sto dizete toliku prasinu oko toga... nema tu nista lose. Eeeeee kakvih sve ljudi ima... mi smo zlatni :lol:
kakvih ljudi ima :eek:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
pričalica
kakvih ljudi ima :eek:
svakakvih prico... svakakvih...
losih naravno, mozda gresim ali meni se cini da su ovi ljudi ovde uglavnom dobre osobe... zato su i na catu :lol: pa tu da varaju
Normalno je da se flertuje, to jos uvek ne znaci da se tu neko vara.
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Steppenwolf
Normalno je da se flertuje, to jos uvek ne znaci da se tu neko vara.
Upravu si, ipak smo mi ljudi...
A kako podnosite flert vašeg partnera u reali? Niko to ne voli...
Da li je net samo skriveniji način flertovanja?
To ne radiš na oči svog partnera, pa je bezbolnije...jer on to ne zna...
moj partner nikad ne flertuje...bar ne predamnom :lol: a možda i flertuje a ja ne primećujem :hm: :zrika:
Ja da imam ženu a da vidim da se sa nekim dopisuje, i to još u odvojenoj sobi, odmah na :kolac: :kreza:
Zato mi je strano kad neko kaze da je u svemu prevara pa cak i u samoj misli na prevaru.
Pa onda smo svi mi bili prevaranti.
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Steppenwolf
Zato mi je strano kad neko kaze da je u svemu prevara pa cak i u samoj misli na prevaru.
Pa onda smo svi mi bili prevaranti.
pa možda i jesmo po nečijem sudu, šta znaš....
Citiraj:
Prvobitno napisano od
zanesenjak
Ja da imam ženu a da vidim da se sa nekim dopisuje, i to još u odvojenoj sobi, odmah na :kolac: :kreza:
Zan takođe...
Naoštri i meni jedan kolac da imam za svaki slučaj...zlu ne trebalo...:lol: :lol:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
pričalica
moj partner nikad ne flertuje...bar ne predamnom :lol: a možda i flertuje a ja ne primećujem :hm: :zrika:
Ja pokusavam gospu dobucim da to radi, nume nikako, nije rodjena za to:sad:
Bas bi bio ponosan da ona i tu lekciju savlada, bila bi...stoseono kaze...perfektna:bisa:
pa ne znam za ovog mog....možda mu proš'o rok trajanja :lol:
Mada... ne bi dopustio svojoj devojci ili zeni ni virtualno da flertuje ili vara...
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Zolton
Mada... ne bi dopustio svojoj devojci ili zeni ni virtualno da flertuje ili vara...
Zolton, da li je ovo tvoj definitivni zaključak na ovu temu i da li ti je ova tema otvorila oči...? :lol: :lol: :lol:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Sagacity
Zolton, da li je ovo tvoj definitivni zaključak na ovu temu i da li ti je ova tema otvorila oči...? :lol: :lol: :lol:
Sago da nije tebe ja bi dopustio svojoj zeni da me vara :lol: Velika ti hvala sto si otvorila ovu temu i otvorila mi oci :eek: