Re: Šta žene žele od muškarca?
hahaaaa... tragaju za finima, a biraju lose :) Ja sam imala srecu da odaberem kako treba :)
Citiraj:
Prvobitno napisano od
milpavic
hahaaaa... tragaju za finima, a biraju lose :) Ja sam imala srecu da odaberem kako treba :)
e,lijepo :) a šta je to fini muškarac:kapa:
malo finog i malo lošeg...samo finog dosadi, samo lošeg neće...
:kapa: nisi mi najbolje objasnila,al nema veze:)
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Krasiva
e,lijepo :) a šta je to fini muškarac:kapa:
Ako treba da objasnim ....
To je onaj koji ima finu ženu..
:bravo: jeste da,... i koji zna tačno koliko i kada i dokle,naravno,mora da bude fin:)
Si sinjora...ako se mora..
:kapa: ma,nekad žele da ne znaju baš sve..da muškarac bude malo i nepredvidljiv:)
ja sam ti draga ..dosadan..ovaj dosledan..pa i nisam baš skroz zanimljiv..:nevidljivi:
meni je to taman:dada:
a žene uvijek žele više od onog što im se da:hm: mislim,nije li istina da znamo biti komplikovane i zahtjevne?
PA to vam je posao..tako treba... žene su pokretači svake revolicije..takoreći globalna inspiracija..
što više razmišljam sve mi je jasnije dA žene zapravo žele baš da budu inspiracija..da budu ona pokretačka snaga i da njihov muškarac(e,to baš žele)zna to prepoznati i osjetiti..
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Krasiva
:bravo: jeste da,... i koji zna tačno koliko i kada i dokle,naravno,mora da bude fin:)
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Krasiva
:kapa: ma,nekad žele da ne znaju baš sve..da muškarac bude malo i nepredvidljiv:)
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Krasiva
meni je to taman:dada:
a žene uvijek žele više od onog što im se da:hm: mislim,nije li istina da znamo biti komplikovane i zahtjevne?
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Krasiva
što više razmišljam sve mi je jasnije dA žene zapravo žele baš da budu inspiracija..da budu ona pokretačka snaga i da njihov muškarac(e,to baš žele)zna to prepoznati i osjetiti..
ja se iskreno nadam da si ti već uvatila taj jedan jedini primerak:blenta:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Sarmica
ja se iskreno nadam da si ti već uvatila taj jedan jedini primerak:blenta:
spameru :sizika:
al,volim kad me višestruko citiraš:rile: pa čak i kad si zlobna:jasenka:
@tema
svaka žena ima neke svoje,samo njoj znane zahtjeve..i oni se mijenjaju ovisno o situacijama..naprimjer,u posljednje vrijeme želim od muškarca da umije da me sasluša čak i kad nisam u pravu:)
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Krasiva
svaka žena ima neke svoje,samo njoj znane zahtjeve..i oni se mijenjaju ovisno o situacijama..naprimjer,u posljednje vrijeme želim od muškarca da umije da me sasluša čak i kad nisam u pravu:)
I sama tome težim...:dada:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Krasiva
ma oni se menjaju iz minuta u minuta, što da se lažemo:raz_114:
žene su čudo:zrika: da sam muško bila bi gej:dada:
svasta nesto zelim... grozna sam, pretvaram se u pravu zenu... :ljut:
Svaka žena želi od muškarca pravo da bira, makar taj izbor bio pogrešan za njega, ali sama činjenica da ona ima to pravo, čini njega pravim muškarcem za nju.
Obratite malo pažnju na uvodni post i postavljeno pitanje:kapa:
Bidnite fine ki što jeste:bisa::heart:
zelim da me zagrli i privuce blizu, da mogu da spustim glavu na njegovo rame, ugrejem se i tako zaspim.. :aha: