Printable View
ali ja stvarno ne znam kako bih poljubila nekog brkatog bradonju:eek:
Citiraj: Prvobitno napisano od Sarmica ali ja stvarno ne znam kako bih poljubila nekog brkatog bradonju:eek: kad odrasteš kaŠće ti se samoo:g:
Citiraj: Prvobitno napisano od Krasiva a i ljubav veliJU da je slijepa:blenta: tolk'o slepa da ne vidiš nikakve dlake....a posle se pitaš gde su ti bile oči...:lol:
Citiraj: Prvobitno napisano od pričalica tolk'o slepa da ne vidiš nikakve dlake....a posle se pitaš gde su ti bile oči...:lol: :haha: jes' vala pravo si rekla
Citiraj: Prvobitno napisano od Krasiva kad odrasteš kaŠće ti se samoo:g: stvarno mislim da ne bih mogla:srbpla: imam averziju prema jednoj vrsti "životinje" i svim dlakama:srbpla:
Citiraj: Prvobitno napisano od Krasiva :haha: nisam ti ja neki detaljista :b: a i ljubav veliJU da je slijepa:blenta: nije ljubav slepa već smo mi ćoravi od ljubavi :rile:
Citiraj: Prvobitno napisano od Ristana nije ljubav slepa već smo mi ćoravi u ljubavi :rile: sreća,ne traje dugo:haha: uvijek se nađe neki hepek pa nam turi dioptrijske naočale,naše je samo da ih pažljivo izbrišemo i nataknemo :manijak:
A ja pa ne znam šta ima u depiliranom muškarcu sem neko invertno ja
Citiraj: Prvobitno napisano od Krasiva sreća,ne traje dugo:haha: uvijek se nađe neki hepek pa nam turi dioptrijske naočale,naše je samo da ih pažljivo izbrišemo i nataknemo :manijak: Al šumica je šumica a u šumici zelenbor eeee :raz_114:
Citiraj: Prvobitno napisano od Ristana Al šumica je šumica a u šumici zelenbor eeee :raz_114: :haha: a od šume katkad ne vidimo drvo,a ni od drveta šumu:blenta:
volim malo da bocka:g: