A da li velika ljubav o kojoj ovde pričamo mora dugo i da traje? Može li velika ljubav trajati recimo samo dva meseca? Da li je to onda zaista velika prava ljubav kad je tako kratko trajala? :palac:
Printable View
A da li velika ljubav o kojoj ovde pričamo mora dugo i da traje? Može li velika ljubav trajati recimo samo dva meseca? Da li je to onda zaista velika prava ljubav kad je tako kratko trajala? :palac:
Неким женама или ђевојкама је важнији новчаник него љубав има око 30% таквих жена удају се за мушкарца јер има:БМВ,викендицу намору,има пара(богаташ),има 2 куће једна у НС а друга у БГ.има 2 аута........
Док има пара има љубави а када паре испаре тј када нестане и љубав се гаси.
Milane što si se ti uhvatio tog bmw-a, novčanika i vikendica... pričamo o pravim ljubavima :lola:
Jeste Milane, tako je... A da li su takve zene sretne, to samo one znaju.
Sve to stoji, ali ovo je tema o velikim ljubavima, ne o sponzorima i sponzorušama...
A zašto mora dugo da traje? Ako je ljubav prava i velika, ona podrazumeva jačinu emocija i sve ono što osetimo kada volimo svim srcem, mislim da dužina tog perioda tu nije presudna... neko se posle kratke a velike ljubavi oporavlja duže nego što je trajala sama veza...
Kada pricamo o ljubavi ne govorimo o meckama, bmweovima i slicnim markama... :nene:
Gore pomenuto izjednacavanje ljubavi sa parama nije ljubav ka osobi, vec jel' te prema novcanicama ...
Ovde se pitamo o postojanju ljubavi kao nematerijalno blago koje nas podize do rajskih visina i cini ovo malo zivota na zemlji blize nebeskom oblicju...
Period veze nije nuzno jednak periodu "trajanja" ljubavi...
Imala sam vezu duzine jednog godisnjeg doba, a oporavak mi je odneo par narednih :aha:
Silina emocija je ta koja je odredi duzinu ljubavi u srcu.
Secanja su varljive lupe... Cesto se dozivamo samo lepe trenutake, podizuci doticnu osobu do savrsenstva... Onog nedostajaceg dela nas samih...
A posvetiti toliko sati svoga zivota samo seni necega sto je bilo ...
Uostalom i to je ljubav...:aha:
Mislim da ne mora,sve je to individulano...neko može da zavoli za mesec dana,nekome je potrebno više vremena...isto tako može da se desi i da osoba koja nije zaljubljive prirode,odlepi za nekim u kratkom roku....sve zavisi na koga naletite,u kom periodu svog života. Lično meni je potrebno više vremena da bih osetila neku ljubav,ali opet...sto ljudi,sto ćudi
:bisa:
Pa upravo na to i mislim....bitna je duzina tvoje ljubavi prema nekome, a sama veza moze da traje i dva meseca. Zato i kazem - "bez obzira da li nas taj neko jos uvek voli ili ne" (cesto se desava da nadje drugu, a ti i dalje patis, zablistas ili tacnije, zanemocas i noge ti klecaju kad se sretnete i jos uvek se nadas da ce doci do ponovne veze s njim). Sto je najgore, prihvatas ulogu prijatelja, tesis se time da ce on ipak da shvati tvoju "velicinu", odanost ili stagod..., cinis i dalje nesto za njega makar poslovno samo da si u njegovom okruzenju, a sve je to uzalud. To tako moze da ide i godinama. Zato kazem da treba da bude duga ljubav s tvoje strane, jer koga brzo zaboravis (posle veze ili i bez veze) znaci da ga nisi ni voleo.
kratko 2
u mom slučaju do sad ne....što ne znači da kod drugih nema