Odg: Одг: Odg: Šta im nekad treba reći
Citiraj:
Prvobitno napisano od
причалица
a zašto ne :huh:
To je misterija na koju odgovor znaju samo žeMske i niko drugi, a ja i svi ostali čekamo da nam se ta tajna otkrije :palac:
Одг: Odg: Одг: Odg: Šta im nekad treba reći
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Moonster
To je misterija na koju odgovor znaju samo žeMske i niko drugi, a ja i svi ostali čekamo da nam se ta tajna otkrije :palac:
ne verujem da se to malo obično ne čini...a ti veruješ, pa eto, pitam zašto veruješ da je tako....ali, ako je to misterija za tebe, onda mi je žao što si takve žene susretao.
Odg: Одг: Odg: Одг: Odg: Šta im nekad treba reći
Citiraj:
Prvobitno napisano od
причалица
ne verujem da se to malo obično ne čini...a ti veruješ, pa eto, pitam zašto veruješ da je tako....ali, ako je to misterija za tebe, onda mi je žao što si takve žene susretao.
Ti veruješ, ja ne verujem, još malo pa religiju da napravimo oko ovoga.
Misterija je to za mnoge, ja sam samo jedan od njih, a žaliti za bilo čim je besmisleno, jer sve to na kraju stane samo u jednu reč, koja se zove "život".
Odg: Šta im nekad treba reći
" U pravu si duso":dada:
i uraditi po svom:lol:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
padalica
" U pravu si duso":dada:
i uraditi po svom:lol:
e jesmo seke, sam lepo to reknula i ja, pa čini mi se sarmi da nešto nije tu bilo po volji :lol:
babo, u mom tekstu stoju tri rećenice:namcor:
@tema
ma teraj se u :ljut:
"Monolog je loš saputnik" i napraviti dramsku pauzu..pa onda opaliti jedan žestok monolog:haha:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Krasiva
Evo,recimo nekoliko primjera koje smo možda rekli ili za koje znamo da su česte:
-Cijeniš li ti moje mišljenje?
-Nisam željela da tako ispadne..-
-To nije tvoj,već naš problem-
-Saslušaj me do kraja..-:kapa:
Pamtim da sam nekad znala reći :
-Nisam o tome razmišljala na taj način- (al baš davno:) ) a često ovo:-To više nije tema rasprave- :)
ja se vise ne svadjam, samo napisem pismo ko na forumu pa polude skroz jer ne mogu da se iskalena meni posto niijesam blizu :lol:
al sam poca da konacim sa ijekavstinom ko dukljanin