Odg: Sarma zagore a Musaka se češlja...
A za špicu je prikladan neki remiks pesama "hladne sarme na plitkom tanjiru" i " musaka, musaka" :duh:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
šećerlemica
Uloge:
1.Vrckava komšinica..đesika
2.Gazdarica od seosku kafanu,raspuštenica ..šećerlemica
3....
3. vlasnica kioska "Prozor u svijet"...Sneguljica
4. vanbračna kćerka jedinica od gazdarice na kafanu......pacukljica
Одг: Odg: Sarma zagore a Musaka se češlja...
Citiraj:
Prvobitno napisano od
šećerlemica
super kuma:bisa: nas dvije smo drugarice najbolje u selo:dada:
ja tebi prenosim tračeve iz kafane,a ti meni sa kioska..znaš ono ko je koliko popio,ko je šta kupio,ko se u teku upisao..a obje imamo najbolji pogled na jedinu seosku cestu..pa vidimo sve:rile:
imaćeš iz prve ruke i ko je koliko kupijo onoga za ono :kicos:
5. Musaka,jedna od naslovnih uloga..ima kućicu na vrh brda i drži frizerski salon "Sarme motam subotom"
poznat u selu kao SMS
babo, ako padne sneg:neznam: ne gine ti :blenta:
6.Sarmica,jedna od dvije naslovne uloge, bavi se kuhanjem i imamalodite..živi pored kuće sa crvenim krovom
doro da nije crveni fenjer
Manijak..živi u velikoj kući sa crvenim krovom i on je najbogatiji čojek u selo,bez njega niki ne mrda niđe:duh:
jao sa crvenim krovom.....dobro da nije crveni fenjer..:haha: :haha: :ludaci:
Одг: Sarma zagore a Musaka se češlja...
a manijak nedeljom pruža svoj veš da se suši, crvene gatje sa raznim likovima iz crtanih filmova :b:
e vako...sad..poznato je zasad 7 uloga..naravno,mnogi će se pridružiti,neki će bit ubiveni il će otputovati u neke amerike..'nate kako to ide u serijama..doći će novi likovi i tako to 'vako 'nako:b:
Da bismo gradili osnove scenarija..zapleta da ne reČem:haha: potrebno je da se zna otprilike ko je kakii i s kim živi..e,pa..
gazdarica na kafanu tj.šećerlemica je raspuštenica i ima vanbračnu kćerku pacukljicu,jedinicu u majke koju obožava:bisa: selo se često bavi pitanjem ko je njezin tatko:kapa:
pacukljica je dobra djevojka stasala uveliko i svima zapada za oči..
Šećerlemica u selu zvana gazdarica Še je kao i svaka kafandžika,brza na jeziku,nosi dva broja manju bluzu,gura pare đe niki ne može da ih nađe i ni za šta na svijetu ne otkriva ime oca svoje ćere.
Hoće da pomogne ljudima,al zna da bude i jako zla ako joj se zamjere.
Nosi vatreno oružje nepoznatog kalibra.
el svako sebe treba da opiše :jasenka:
Moja dobra madre :riki::bisa:
A jel tata moj zna da sam njegova :palac: Sigurno je sumljao u to i stalno te ispitivao ali ti nisi htela da mu kažeš istinu :hm: , jer si htela ga kazniš...:hm:
(Čim ne smeš da odaš ko je znači da ga znaju u selu :palac:)
Ja sam sigurno ukapirala ko je :dada: Jel tako :dada:
manijak će da bude i brat i pop i tatko i baštovan:hahaha:
Odg: Одг: Sarma zagore a Musaka se češlja...
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Sneguljica
el svako sebe treba da opiše :jasenka:
da :dada:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
paculjkica
Moja dobra madre :riki::bisa:
A jel tata moj zna da sam njegova :palac: Sigurno je sumljao u to i stalno te ispitivao ali ti nisi htela da mu kažeš istinu :hm: , jer si htela ga kazniš...:hm:
(Čim ne smeš da odaš ko je znači da ga znaju u selu :palac:)
Ja sam sigurno ukapirala ko je :dada: Jel tako :dada:
nemaš pojma,ti voliš svoju madre i u nekoj od epizoda će ti ona sigurno reći..a možda će te i slagati:kapa:
ipak,ako budeš rasla i dalje u takvu ljepoticu..moraće ti madre reknuti za slučaj da ne baciš oko na nekog od braće:dama:
meni treba vremena da se osmislim :b:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
šećerlemica
nemaš pojma,ti voliš svoju madre i u nekoj od epizoda će ti ona sigurno reći..a možda će te i slagati:kapa:
ipak,ako budeš rasla i dalje u takvu ljepoticu..moraće ti madre reknuti za slučaj da ne baciš oko na nekog od braće:dama:
To me podseti na ono zavoliš nekog pa saznaš da ti brat :pada: Pa onda bude neostvarena ljubav i suze...:rol:
Pa se na kraju ispostavi da nismo brat i sestra :hahaha: Tako ćeš i ti sigurno da me skreneš sa pravog traga i slažeš nešto ...:hm:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
paculjkica
To me podseti na ono zavoliš nekog pa saznaš da ti brat :pada: Pa onda bude neostvarena ljubav i suze...:rol:
Pa se na kraju ispostavi da nismo brat i sestra :hahaha: Tako ćeš i ti sigurno da me skreneš sa pravog traga i slažeš nešto ...:hm:
:nene:
pa ti si moja jedinica,zjenica oka moga:riki:
samo,nije vrijeme da odmah budeš znatiželjna..ionako ne smiješ još izlaziti iz kuće čim pane mrak :nono: