-
Re: Žene, koliko ste lenje?
Kad hocu umem da budem lenja.. sacuvaj Boze koliko sam lenja :lol: A onda iz cista mira poskocim, razletim se, nista mi ne bude tesko.
Ono sto nikako ne volim i lenja sam ( citaj alergicna :) ) je peglanje i brisanje prasine. Ovo drugo... pa ceo dan da drzim krpu u ruci i da briskam .. da poludis nacisto!
-
mene peglanje ubija...ali bukvalno :( a veš se uvek gomila neviđenom brzinom. imala sam jednu ženu koja je dolazila svakih desetak dana da opegla veš, ali je prestala da dolazi....nije bio u pitanju novac, nego se razbolela...i sad ne znam šta bih dala da mogu opet da neđm neku ženu koja bi lepo peglala veš.
-
pa prico ima po oglasima toliko ponuda,pa onih kucnih servisa na sve strane..
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
mikili
pa prico ima po oglasima toliko ponuda,pa onih kucnih servisa na sve strane..
oglasima? ne kupujem novine već 4 godine.
-
Ja sam od onih nervoznih ženica koje vole da sve oko njih bude poredano i uredno,vjerujem da je krivo vaspitanje il gen nekakav zalutao..ali,budući da je vrijeme uvijek problem,pokupovala sam sve postojeće mašine koje nešto korisno rade..sve na dugmiće i one su postale moje najbolje prijateljice:)
Nedavno sam bruku para dala za termostar,ali isplatio se jer je nešto najbolje što sam ikad vidjela..
kad bi nestalo struje,onda bih bila u gabuli i sigurno postala lijena ljenština ženeća:)
-
toliko sam lenja, da me mrzi da vam objašnjavam.. :aha:
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
jagodica kojica
toliko sam lenja, da me mrzi da vam objašnjavam.. :aha:
još kad bi neko u to povjerovao:)
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
DirkaSta
Ja sam od onih nervoznih ženica koje vole da sve oko njih bude poredano i uredno,vjerujem da je krivo vaspitanje il gen nekakav zalutao..ali,budući da je vrijeme uvijek problem,pokupovala sam sve postojeće mašine koje nešto korisno rade..sve na dugmiće i one su postale moje najbolje prijateljice:)
Nedavno sam bruku para dala za termostar,ali isplatio se jer je nešto najbolje što sam ikad vidjela..
kad bi nestalo struje,onda bih bila u gabuli i sigurno postala lijena ljenština ženeća:)
šta ti je taj ''termostar''? aj objašnjavaj...spašavaj...missim, i ja se mlatim kirbijem i jako sam zadovoljna....ali me često mrzi i njega da uključim :lol:
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
DirkaSta
još kad bi neko u to povjerovao:)
verovali vi ili ne.. :aha:
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Dusala
Ajd da vidimo...znamo da smo marljivije od muških... :razzz al nam se tu i tamo koja lenjost potkrade.... :raz_056:
:raz_125:
ja npr.
kad mi zvoni kućni telefon, ne javljam se jer mene ionako niko ne zove :raz_053:
Ponekad zaboravim da je ves u ves masini gotov :raz_012:
Neda mi se kuvati kad sam gladna :raz_012: itd....
e sad da vidim VAS...Izvolte :razzz
lenja sam najgore, kad mi se ne radi nista
onda ostavim prljave sudove do sutra, ne operem kosu, pravim se da ne vidim prasinu i razbacane knjige, igracke i odecu svud po stanu
kad nisam u tom modu (a, srecom retko jesam) onda sa svojih 50 kila pomeram namestaj bez problema i pravim nov razmestaj, odradim veliko spremanje za dan, odlucim da sama sasijem haljinu, odem kupim boje, pa sa sinom oslikamo sve njegove majice, napravim kulinarske vratolomije za ginisa...
-
ufff...a nekad mi se tako ne da skidati lak sa noktiju, pa mazati drugi, pa cekati da se taj osusi... :raz_088:
-
danas sam bila vredna za medalju :) i toliko sam se umorila da sam opet počela da razmišljam o angažovanju neke žene da mi pomaže ponekad :dosada:
-
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
pričalica
danas sam bila vredna za medalju :) i toliko sam se umorila da sam opet počela da razmišljam o angažovanju neke žene da mi pomaže ponekad :dosada:
ja, pre nego dodje zena za sredjivanje, pomalo sredim stan, jer me sramota na sta lici :rumenko:
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
naki
rad oslobadja :pusi: ...
oslobadja od slobodnog vremena :lol:
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
malavelika
ja, pre nego dodje zena za sredjivanje, pomalo sredim stan, jer me sramota na sta lici :rumenko:
e pa to :raz_114: zato sam radila danas
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
pričalica
e pa to :raz_114: zato sam radila danas
to znaci da nikada od nas prave gospoDZe nece postati
uvek cemo imati nesto od plebsa u sebi
inace ne bi ni trepnule na placene usluge, niti na moguce zgrazavanje doticne
plus, ja se uvek presaberem koliko bi knjiga u laguni na snizenju mogla da kupim za te pare, pa mi sve zao :(
al, kad moram-uzmem zenu
-
u principu i kad necemo da budemo vredne... to budemo...samo u manjoj meri... :raz_088:
-
preusmeravanje kapitala i ulaganje u trajnije stvari...to se tako zove malavelika :)...
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
malavelika
to znaci da nikada od nas prave gospoDZe nece postati
uvek cemo imati nesto od plebsa u sebi
inace ne bi ni trepnule na placene usluge, niti na moguce zgrazavanje doticne
ma, nije to problem, malavelika...nego žena koja bi došla - radi kao spremačica kod mene na poslu...pa ne bih baš da me ogovara :(