Re: Ljubav na radnom mestu: Da ili ne?
kod nas ima nekoliko bračnih parova, sede u istoj kancelariji i sve ja, kao, u redu...ne znam ni za kakve frke...ali ima ovako, onih koji švrćkaju na pposlu, a žena nema pojma....pa se posle raskantaju jer on neće (normalno) da se razvede i onda tu krene - ''tako joj treba'' klan i klan ''baš mi je žao, skot jedan!''
to je tako oduvek bilo, onaj ko treba da zna poslednji sazna, a za kurvanje na poslu bi im jebo mater, pa zamisli sta ja mogu da radim kao taksista u ovom gradu, pa ipak ne naplacujem u naturi i kad me mole
Citiraj:
Prvobitno napisano od
milan11
to je tako oduvek bilo, onaj ko treba da zna poslednji sazna, a za kurvanje na poslu bi im jebo mater, pa zamisli sta ja mogu da radim kao taksista u ovom gradu, pa ipak ne naplacujem u naturi i kad me mole
jaoooo prostaku :tease:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
milan11
jaoooo prostaku :tease:
baš htedoh da kažem...što ne im ne učiniš cenu...:pusi:
Ljubav, je nesto najljepse sto se desi covjeku .Onaj sto ne zna sto je to ljubav bolje da se nije ni rodio. Gdje ce da se desi ljubav nije za diskusiju .Desi se ljubav na radnom mjestu , za mene je kao i u tranvaju putujuci vise puta u istom pravcu.
Zivjece od svog posla oboje , ali bez ljubavi taj zivot bi im bio prazan.Ja sam za ljubav ma gdje se rodila da bude vjecna ili lijepa dok je ima
http://razbibriga.net/imported/2010/07/852334286-1.gif
ljubav na postu ne , zlih ljudi i ljubomornih naravno da ima i to ce koristiti
klanovi su cudo i ljudska pakost
covek je pakostan pogotovo kada vidi da se drugi vole, pa ce ljudska zloba dolazi do izrazaja
na jutarnjim kafama na poslu ispirace usta sa njima i smisljati koje kakve gluposti
to je nesto neverovatno sta sve mogu da naprave zli jezici
Citiraj:
Prvobitno napisano od
andromeda
ljubav na postu ne , zlih ljudi i ljubomornih naravno da ima i to ce koristiti
klanovi su cudo i ljudska pakost
covek je pakostan pogotovo kada vidi da se drugi vole, pa ce ljudska zloba dolazi do izrazaja
na jutarnjim kafama na poslu ispirace usta sa njima i smisljati koje kakve gluposti
to je nesto neverovatno sta sve mogu da naprave zli jezici
To rade oni sto je njihov zivot prazan pa ga pune tudjim i sve u negativnom smjeru da nekako pokriju svoju bijedu ne obaziri se na njih.
Mala je verovatnoca naci pravu osobu na radnom mestu :huh:
Znaci ne...
Zajedno na poslu, zajedno kod kuće, zajedno u krevetu, zajedno za stolom... mlogo je bre to zajedničkih stvari.
Inače, ljubav na radnom mestu: Ne. Posao i zadovoljstvo ne treba mešati... osim toga, kolektivno patimo od sindroma zavisti, tako da su male šanse da tako nešto opstane, pod uslovom da je izloženo pogledima šire javnosti.
ne samo na radnom mestu,svuda :jede:
Ja sam protiv toga ali ova moja me napadala i uspela da prevari i sada smo zajedno u firmi,ali bar ne na istom mestu.:raz_076:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
konan
Ja sam protiv toga ali ova moja me napadala i uspela da prevari i sada smo zajedno u firmi,ali bar ne na istom mestu.:raz_076:
:raz_114: uspela da ga prevari...ebote...jadan ti :lol:
Nema nista protiv onih koji se zavole na radnom mestu, koji to kriju ili ne - njihova stvar.
Licno glasam za ne, ali sto neko rece ako se desi pitanje je koliko ces odoleti takvom "izazovu" i ostati pri svom stavu.. biti izricit.
pa vidiš, konan nije uspeo.. :igra1:
I ja sam protiv.Retko uspeju da odvoje licni i profesionalni zivot,imam nekoliko slucajeva na poslu,po ceo dan se jure,raspituju jedno za drugo,ako se nasalis s njim odmah se nesto kao pravdas njoj,ako kupi ona nesto a ne zeli da on vidi,onda stalno ajde kazi da je tvoje...ma glupost ziva,stalno moras da vodis racuna bas oko tih podela koje su prethodno pominjane.
Kako se takav par uopšte snalazi pod zajedničkim krovom... :hm:
ni pod tackom razno.... :ljut:
Одг: Ljubav na radnom mestu: Da ili ne?
ne bi mi smetalo, da radimo skupa, već jesmo ranije, ista zgrada, različite službe, prijalo mi je da imam prevoz do posla i nazad i da imam prijateljsko lice s kojim ću izaći iz tog osinjaka na pauzu, radila sam u totalno bolesnoj kancelariji sa matorim muškarcima geometrima koji su toliko vulgarni i prosti bili a ja jedino žensko, ma užas :qq: da mm nije tu radio, ja ne bih mogla da živim od prostakluka i nabacivanja, ovako, ko zna šta su mi pričali iza leđa, ali dok sam prisutna, nisu me dirali i gledali...
Odg: Ljubav na radnom mestu: Da ili ne?
Ne znam...Samo sam jednom davno došla u situaciju da se smuvam sa kolegom...al' zamalo....
Nisam za tu varijantu...Jedino neke sudbine, pa da te lupi...