-
Re: GDE za vikend švaleraciju?
Citiraj:
Prvobitno napisano od
tol
Ima li logike sputavati emocije i ponasanje ako si negde van dometa znatizelje? ZAšto doziranje treba da limitira strast i želju?...
Mozda ja grešim kod poimanja da i zabranjena veza ne mora biti sa instant isfriziranim ponasanjem?" Pobegli smo da se pohrvamo..i ukrademo parce iluzije da smo extremno pozeljni?"...
Neko zivi takav zivot godinama..
Ima logike. Ne radiš to radi drugih, već radi kontrole situacije.
Strast i želja ne zahtevaju limite... ali emocije da. Inače, nemaš parče iluzije, već komadinu koja može da te uguši ako zastane u grlu.
I treba da traje, sve dok je lepo. Tačnije, neopterećujuće.
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
kojote
Ne, ljubavi, moje kojotsko srce ne plaši se SVEGA onoga što se tamo dešavalo, naprotiv - moje srce zna na šta se obično svedu svi ti naučni skupovi, posete salašima, simpozijumi i ostali je'bački... pardon, i ostali skupovi. :kojote:... pardon, :mv:
NA žalost, kojot je u pravu..."seminari s' povodom" uvek racunaju na kamatu naplaceno troduplo...sa izabranim sastavom parova ili kombinacija parova...obaveznim promiskuitetom-jer se to podrazumeva..a kod ugovaranja poslova-to ide gratis..:(
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
malavelika
pa, ne znam na kakve su naucne skupove i simpozijume tvoje eks ljubavi isle, ali znam da je to premisa tako uvrezena (pogresno) u muske umove, da se svi odreda zabezeknu kad na naucnom skupu dobiju NE kao odgovor :lol:
PLP (poruka lične prirode): Kad god sam bez verenice, eto mene na nekom salašu, jako ophrvanog naučnim pobudama. :mv:
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
tol
NA žalost, kojot je u pravu..."seminari s' povodom" uvek racunaju na kamatu naplaceno troduplo...sa izabranim sastavom parova ili kombinacija parova...obaveznim promiskuitetom-jer se to podrazumeva..a kod ugovaranja poslova-to ide gratis..:(
pa, viids, ja tvrdim da nije u pravu
od desetine seminara na kojima sam bila, mozda sam na jednom bila svesna da je organizovan sa tom namerom, i bio je domaci seminar u pitanju
ljudi bre, sta vam je, toliko para treba da se jedan ozbiljan seminar organizuje, da to niko ne bi radio samo zarad sexa
Citiraj:
Prvobitno napisano od
kojote
PLP (poruka lične prirode): Kad god sam bez verenice, eto mene na nekom salašu, jako ophrvanog naučnim pobudama. :mv:
tuzno, kojote :(
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
tol
Šta će ti tužan smajli, na kraju? :(
Znam! Tužna si što je sve ONO što se dešavalo nakon ugovaranja poslova bilo GRATIS!?! :lol:
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
malavelika
ljudi bre, sta vam je, toliko para treba da se jedan ozbiljan seminar organizuje, da to niko ne bi radio samo zarad sexa
Niko nije rekao da je samo zarad sexa... već da se tako nešto podrazumeva.
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Vragolanka
Ima logike. Ne radiš to radi drugih, već radi kontrole situacije.
Strast i želja ne zahtevaju limite... ali emocije da. Inače, nemaš parče iluzije, već komadinu koja može da te uguši ako zastane u grlu.
I treba da traje, sve dok je lepo. Tačnije, neopterećujuće.
Ako je ceo zivot racunica...tako se onda i ovo nase tumacenje podrazumeva...
No...razni su povodi i razlozi za korist..a sex je najpoznatije sredstvo za takovo što...
Ja nisam nislila na korist...mozda na beg od reale..i upload EQ energije koja sluti kolapsom
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
kojote
Šta će ti tužan smajli, na kraju? :(
Znam! Tužna si što je sve ONO što se dešavalo nakon ugovaranja poslova bilo GRATIS!?! :lol:
Mjok..nego je otuzno kako se koristi "meso"(intelektualno ili ne) za mušku dominaciju i samo kao sredstvo naplate i podkusurivanja
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
tol
Ako je ceo zivot racunica...tako se onda i ovo nase tumacenje podrazumeva...
No...razni su povodi i razlozi za korist..a sex je najpoznatije sredstvo za takovo što...
Ja nisam nislila na korist...mozda na beg od reale..i upload EQ energije koja sluti kolapsom
Da je ceo život računica... iskalkulisali bi ga tako da švaleracija nikada ne bude potrebna.
Naravno da je korisna, nisam ni rekla da nije... ali ne kao šablon ponašanja.
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Vragolanka
Niko nije rekao da je samo zarad sexa... već da se tako nešto podrazumeva.
ne znam na kojim si ti seminarima bila, ali ja zaista nisam bila na onima gde se to podrzaumeva
ne cak ni gde se podrazumeva, vec ni gde je to lako moguce i uobicajno
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
malavelika
pa, viids, ja tvrdim da nije u pravu
od desetine seminara na kojima sam bila, mozda sam na jednom bila svesna da je organizovan sa tom namerom, i bio je domaci seminar u pitanju
tuzno, kojote :(
Plašim se da argumenti kojima raspolažeš nisu dovoljno SVESNI da me ubediš u suprotno. :mv:
Dakle, hoćeš da kažeš da si samo na jednom seminaru bila svesna onoga što se dešava oko tvoje male guze? :lol:
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
malavelika
ne znam na kojim si ti seminarima bila, ali ja zaista nisam bila na onima gde se to podrzaumeva
Sve se vrti oko sexa.
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
kojote
Plašim se da argumenti kojima raspolažeš nisu dovoljno SVESNI da me ubediš u suprotno. :mv:
Dakle, hoćeš da kažeš da si samo na jednom seminaru bila svesna onoga što se dešava oko tvoje male guze? :lol:
ajoj, bre
lepo sam rekla da sam samo jednom bila svesna da je simpozijum organizovan sa namerom da se (prevashodno) lekari (koji su takodje prisustvovali) svaleraju
znam da smo zgranuto gledalu u njih, kako se ponasaju tokom vecera
moguce je da to u mom poslu ne vazi zbog uzasne (i neporavdane :( ) nesrazmere izmedju broja muskaraca i zena u struci
napolju (gde te nesrazmere nema) zaista nije takva situacija
tamo seminari sluze za neke druge (opsanije) igre, niko nema vremena za sex
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
malavelika
Nista licno i na tvoju adresu...no poznavajuci svet "uspesnih"...SVI seminari pod tackom:Razno imaju tu opciju (igranka do zore)..neko to planira unapred..neko se "snadje" na licu mesta...mnogi ne budu "izabrani" pa nemaju utisak promiskuiteta..
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Vragolanka
Sve se vrti oko sexa.
pa, mislim, to je tacno, citav svet i svi mi i nasi mali zivoti se vrte oko toga
ali, sex nije stavka oko koje su se vrteli skupovi na kojima sma ja bila i to odgovorno tvrdim
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
malavelika
pa, mislim, to je tacno, citav svet i svi mi i nasi mali zivoti se vrte oko toga
ali, sex nije stavka oko koje su se vrteli skupovi na kojima sma ja bila i to odgovorno tvrdim
Kaže tol da možda nisi bila izabrana... :(
-
Ne zezaj vrage...Tol nista ne kaze..samo sam mnogo puta bila svedokom kojeccega-bez vlastitog učesća...(apsolvirala sam izbegavanje takovih situacija)...e sad da li je to dobro ili ne(moralno??? bljak..STA je moral????) to je vec neka nova tema
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
tol
Ne zezaj vrage...Tol nista ne kaze..samo sam mnogo puta bila svedokom kojeccega-bez vlastitog učesća...(apsolvirala sam izbegavanje takovih situacija)...e sad da li je to dobro ili ne(moralno??? bljak..STA je moral????) to je vec neka nova tema
:ljutko:
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
tol
Nista licno i na tvoju adresu...no poznavajuci svet "uspesnih"...SVI seminari pod tackom:Razno imaju tu opciju (igranka do zore)..neko to planira unapred..neko se "snadje" na licu mesta...mnogi ne budu "izabrani" pa nemaju utisak promiskuiteta..
pa, nisam ni shvatila licno..samo pricam sa stanovista nekoga ko na seminare i simpozijume ide prilicno cesto
zaista ne primetih to u tom opsegu u kom navodite, i pored toga sto nisam bila "izabrana" :lol:
-
Dakle, dragi moji, iz svega napred izloženog, nadam se da nam ubuduće neće biti naročito
teško da odlučimo gde ćemo otići na vikend švaleraciju.
Dovoljno je raspitati se kada i gde se održavaju naučni skupovi i seminari, i eto rešenjnja! :mv:
Polazeći od (naučne) prirode posla kojim se bavi, i njenom stalnom boravku na izvoru informacija,
u ime svih zainteresovanih "vikendaša" zamolio bih Malaveliku da nas ubuduće redovnije informiše o datumu i mestu održavanja nekog naučnog skupa, seminara i sl. Srdačno se zahvaljujem i nežno grickam za malu guzu. :heart:
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Vragolanka
Kaže tol da možda nisi bila izabrana... :(
tacno Tol kaze
nisam bila "izabrana"
ja generalno i ne dam da me neko "izabira"
vec ja izaberem od onoga sto mi se ponudi :lol:
-
jel dadoste vi konkretan predlog il filozofirate i moralisete?
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
malavelika
tacno Tol kaze
nisam bila "izabrana"
ja generalno i ne dam da me neko "izabira"
vec ja izaberem od onoga sto mi se ponudi :lol:
Zar to ne radimo svi?
Problem je kada je ponuda manja od potražnje...
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Lilu
Ja sam neiskusna po pitanju švaleracije... :bela:
-
Мени се сад иде на неки семинар.
Уби ме радозналост :rumenko:
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Vragolanka
Zar to ne radimo svi?
Problem je kada je ponuda manja od potražnje...
svasta
pa, narano da ne radimo svi
neko voli da bude izabiran
neko i nema drugu opciju, no da ceka da bude izabran
a, kad je ponuda manja od potraznje, onda obicno svakoga izabira vise njih
verovatno si mislila na obrnut slucaj-da je ponuda VECA od potraznje, pa potraznje nema za svakime :lol:
-
ajmo ljudi, recite neko lepo pristojno mesto, ostavite me tih pariza i pesti, nesto tu blizu bg...
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Lilu
Lilava citaj prednje priloge(bez zadnjih namera ;) ) a ne diskusiju o uzrocno - poslednicnm situacijama u materiji iz naslova :)
-
ma videla sam tol pesta i pariz... pa nemam ja tako bogatog svalera!
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
malavelika
svasta
pa, narano da ne radimo svi
neko voli da bude izabiran
neko i nema drugu opciju, no da ceka da bude izabran
a, kad je ponuda manja od potraznje, onda obicno svakoga izabira vise njih
verovatno si mislila na obrnut slucaj-da je ponuda VECA od potraznje, pa potraznje nema za svakime :lol:
Pa zar ne volimo svi da budemo izabrani?
I da mu dozvolimo da misli da je on onaj koji bira?
Ne, rekla sam baš ono što sam mislila... tada se ne bira. A potražnje će uvek biti...
-
-
-
Ja bih najradije išla sam na ovakva mesta... :bela:
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
tol
hm.... hhmmmmmmmmmm.... razmislichu... :kreza:
-
-
-
"bio je ovoliki"...selo ume da bude preplavljeno mošusom i amonijakom :)
http://www.pressonline.rs/upload/box...lio-seno-1.jpg
-
-
-
Mada obilasci znamenitosti i vidikovci umeju da nadahnjuju :)
http://img340.imageshack.us/img340/6...e244444359.jpg