imam ja podršku...i sve...
...al nešto mi ne da i to ti je...
Printable View
imam ja podršku...i sve...
...al nešto mi ne da i to ti je...
to samo znači da imaš karakter...
Mene ne podržavaju nego me isteruju iz pameti koliko se brinu.
Ja se zbog toga toliko potresem da oma moram da zapalim.
ne mogu sad da tražim...ako je o ostavljanju duvana, ne bih je čitala.
ostavljanje cigareta je nešto što....pa, treba da se donese odluka i ništa više. treba da postoji motiv. sve drugo je...palamuđenje.
Das zapljunem- 9.DAN bez cigareta! :)
Jupiiiiiii, uraaaaaaaaaa!!!
hehe..ako se neko kladio na mene- 20 DANA.. ja ne pusim!!
Uhvate me krize tu-i-tamo, ali sam jako ponosna i divan je osecaj kad mogu da kazem JA SAM NEPUSAC!:moon:
Pocela sam malko da se gojim..al regulasicu i to..nadam se.
bravo za tebe :) :cmok:
sani, čestitam :cmok:
to što se gojiš je rezultat, uzmeđu ostalog, i toga što organizam dnevno potroši oko 400 kalorija na borbu protiv otrova koji se unose cigaretom.
dakle, taman sad ništa da ne jedeš, ostaje ti 400 kalorija koje si ranije gubila pušenjem.
nemoj da se sekiraš...bolje 400 kalorija, nego porok.
kako najbezbolnije ostaviti pusenje?
Reći sad i odma, a ne sutra ću.. :sad:
jest, a ko će da popuši cigare koje imam?
pa, jos bolje... kad prelomis da znas da ih imas pri ruci a budes dovoljno jaka, onda ces znati da si pronasla unutrasnji mir i da si pobedila... :)
dobro.. danas ću celo popodne sihički da se pripremam.. :mm: i sutra prestajem...
ma cu da kupim nove kad prestanem, da znam da ih imam negde u steku. ove su kupljene da budu popušene.
a zar već nema tema o prestanku pušenja :hm:
http://razbibriga.net/showthread.php...tanem-da-pusim!
Od sutra sam ovakva http://www.youtube.com/watch?v=bBh8Amchfg4
izdržala sam pet sati i sada zapalih.. :ljut:
:kokodlak:
Verovatno savet i preporuku bivseg strastvenog pusaca neces prihvatiti? :hm:
Možda i hoću.. :hm:
Hajde, pričaj. :palac:
Ne kupiš cigarete ujutro ... i prestao si :aha:
Nisam probao ozbiljne droge .. al za sve drugo znam da je samo stvar motivacije, to jest ISKRENE odluke ....
Zvuci totalno neverovatno, znam, ali ja sam uz onu knjigu Lak nacin da ostavite pusenje, prestala. Svega mi na svetu. Zena mog bivseg poslodavca, dosla u kancelariju, sele, pijemo kafu i ja palim jednu za drugom. Tada mi ona isprica o toj knjizi i ja se toliko odusevim, da sam pravo s posla otisla u knjizaru i nasla knjigu. Godinama pre toga sam uzaludno uz snagu volje pokusavala da ostavim cigarete, bezuspesno. Lakse bih hranu ostavila cini mi se, barem slatkise :rumenko:
E, dosla sam kuci, saopstila ostalim pusacima ukucanima da prestajem da pusim uz knjigu, na sta su se oni gledajuci me kroz dim cigarete samo siti iskidali od smeha.
Pocela sam jos to isto poslepodne da je citam, resena da uspem ovog puta, jer sam upoznala osobu koja je bas to uradila.
Citala sam je u busu kad putujem na posao, na poslu kad imam vremena, i za 5 dana sam je procitala. Tog petog dana (koji pamtim i slavim svake godine kao simbolicni pocetak zdravog zivota) ja sam ostavila cigarete, tako lako, kao da nisam nikad pusila.
Moj dragi koji je przio 3 kutije i nacinjao 4. uvece, nije mogao da veruje. Mislio je da se foliram da ne pusim i da sam mirna, da ne kriziram. Onda je cerka uzela knjigu, ma isto, bez problema posle 6 dana, isti slucaj.
Gleda ovaj nas muski nas dve, i kaze aj da probam i ja. USPEO i on!
Tako da, ne bih da smaram i gusim, ali ko zeli da ostavi, nije dovoljna samo cvrsta volja, treba procitati ovako nesto, razbiti te predrasude koje imamo o krizi bez nikotina, kao dugogodisnji zavisnici o nikotinu, i totalno lako se prestane :)
:bravo: mene je ta knjiga načisto oduševila..
ali to je sve.. :sad:
Pa kako nisi onda prestala da pusis ako te je odusevila? :hm: Ja je posle davala jos nekim prijateljima, 2 drugarice su uspele, a dvoje je stiglo do pola knjige i odustalo, uplasili se da ce stvarno prestati :lol:
Evo..sledeci dan po otvaranju ove teme, tacnije 08.01.2011. ja sam prestala da pusim posle nekih skoro 30 godina pusackog staza.
Jos uvek sam ponosni nepusac.:g:
Ја сам одлучила. Првог октобра. И мислим да ми неће требати "хемија" за то одвикавање. Битни су мотиви и јака воља.
Први мотиви су
- чист стан, без дуванског мириса
- новац који издвајам за цигарете
- здравље
Пожелите ми срећу.
Sretno Mistery :)
Ja sam probala tako i kupila onu e cigaretu i nakon nekog vremena,ponovno se "navukla"..tako da mogu samo da pokušam bez ikakvog nadomjestka:)
Mistery, srecno, zelim ti da uspes :)
Samo, veruj mi da ti uopste ne treba jaka volja, sve je samo stanje svesti. Ako ti jaka volja bude trebala, na pogresnom si putu, jer to znaci da se opires porivu da zapalis, a tako se ne radi :nene: Treba ti totalno drugaciji pristup. I tebi bih najtoplije preporucila onu knjigu :)
Neću da prestanem da ćurim! :ljuta: :lakat: