-
Re: Како састављате крај с крајем?
Citiraj:
Prvobitno napisano od
pričalica
koju većinu stvari? hranu za mačku? ili boju za kosu?
i mačku i hranu za mačku
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Vragolanka
i mačku i hranu za mačku
ne mogu, bwe...to je mačka koja je sa nama 10 godina. deca bi me se odrekla, a i ne želim da mačka oseti krizu...nije ona, jadna, ništa kriva.
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
pričalica
ne mogu, bwe...to je mačka koja je sa nama 10 godina. deca bi me se odrekla, a i ne želim da mačka oseti krizu...nije ona, jadna, ništa kriva.
jel se lepo propagira štednja i isključivanje iz funkcije svih bespotrebnih potrošača... al ako ne možeš, ti je hrani, a ona nek te gleda onim zlim očima... :ququ:
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Vragolanka
jel se lepo propagira štednja i isključivanje iz funkcije svih bespotrebnih potrošača... al ako ne možeš, ti je hrani, a ona nek te gleda onim zlim očima... :ququ:
nema zle oči :mirka:
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
pričalica
nema zle oči :mirka:
sve su mačke zle i imaju zle oči...
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Vragolanka
I ja imam mačka, a poznato je da ljubimci preuzimaju karakteristike vlasnika, dakle hoćeš reći da ja imam zle oči ? :mirka:
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Moonster
I ja imam mačka, a poznato je da ljubimci preuzimaju karakteristike vlasnika, dakle hoćeš reći da ja imam zle oči ? :mirka:
to važi za pse... :ququ:
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Vragolanka
to važi za pse... :ququ:
Ma nemoj :zorka:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Vragolanka
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Moonster
Ma nemoj :zorka:
ti si rekao ljubimci, a ja ti kažem da to važi samo za pse...
osim toga, mačke nisu ljubimci, one su čisto zlo. :lol:
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Vragolanka
ti si rekao ljubimci, a ja ti kažem da to važi samo za pse...
osim toga, mačke nisu ljubimci, one su čisto zlo. :lol:
E baš su divni ljubimci, samo za razliku od pasa, imaju svoj karakter i neće ići za tobom jer se tebi tako hoće :lol:
Znači onaj ko te ne sluša, taj je čisto zlo ? Dooooobro :kapa:
-
i kakav si ti muškarac kad držiš mačka? :raz_088:
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Moonster
E baš su divni ljubimci, samo za razliku od pasa, imaju svoj karakter i neće ići za tobom jer se tebi tako hoće :lol:
Znači onaj ko te ne sluša, taj je čisto zlo ? Dooooobro :kapa:
ni pas ne radi ono što ti hoćeš... ali bar znaš šta možeš da očekuješ i ne deluje kao da ti radi o glavi.
ne, ti pričaš o slušanju... a ja upravo o podmuklom karakteru...
-
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Vragolanka
i kakav si ti muškarac kad držiš mačka? :raz_088:
Pravo pitanje je kav su žene koje drže psa :raz_088:
-
Аман, доста бре о псима и мачкама :koja:
Расправите то на ЉиС-у :mrgreen:
Нико не избацује љубимца јер је криза, и Цигани бре имају псе и мачке.
Како уштедети, а не избацити никога из куће? :lol:
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Vragolanka
ni pas ne radi ono što ti hoćeš... ali bar znaš šta možeš da očekuješ i ne deluje kao da ti radi o glavi.
ne, ti pričaš o slušanju... a ja upravo o podmuklom karakteru...
Nije uopšte podmukao karakter mačaka u pitanju, već poremećen karakter ljudi koji izazovu svoje ljubimce protiv samih sebe na kraju. Ja mačke posebno cenim, posebno tigrove, jer imaju svoj stav, ali nisu podmukli i isto kao psi vratit će se vlasniku, ako je vlasnik ok, i nije tačno da se vezuju za kuću ili hranu, vezuju se isključivo i samo za vlasnika, ako je vlasnik ok i ako ima njihovo poverenje. U pravu jesi, radi se o podmuklom karkteru, ali ne mačaka, već o podmuklom karakteru ljudi...
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
QueenOfClubs
Аман, доста бре о псима и мачкама :koja:
Расправите то на ЉиС-у :mrgreen:
Нико не избацује љубимца јер је криза, и Цигани бре имају псе и мачке.
Како уштедети, а не избацити никога из куће? :lol:
Kao Kinezi što rade, pojedeš kućnog ljubimca i imaš i uštedu i korist :lol:
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Moonster
Kao Kinezi što rade, pojedeš kućnog ljubimca i imaš i uštedu i korist :lol:
Не зезај бре Мунстер, можеш ти боље од тога.
Ми нисмо Кинези.
Имаш ли неки конструктиван предлог?
Како ти штедиш кад мораш?
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Vragolanka
ma nemoj :mirka:
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Moonster
Nije uopšte podmukao karakter mačaka u pitanju, već poremećen karakter ljudi koji izazovu svoje ljubimce protiv samih sebe na kraju. Ja mačke posebno cenim, posebno tigrove, jer imaju svoj stav, ali nisu podmukli i isto kao psi vratit će se vlasniku, ako je vlasnik ok, i nije tačno da se vezuju za kuću ili hranu, vezuju se isključivo i samo za vlasnika, ako je vlasnik ok i ako ima njihovo poverenje. U pravu jesi, radi se o podmuklom karkteru, ali ne mačaka, već o podmuklom karakteru ljudi...
divlje mačke su druga priča...
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Vragolanka
divlje mačke su druga priča...
kao i divlji psi.
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
pričalica
kao i divlji psi.
ne mogu da poredim, divljim mačkama se divim, divlji psi su sličniju grabljivcima...
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Vragolanka
ne mogu da poredim, divljim mačkama se divim, divlji psi su sličniju grabljivcima...
dakle, cigare su ti prioritet? hm.
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
pričalica
dakle, cigare su ti prioritet? hm.
porok, loša navika...
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Vragolanka
porok, loša navika...
i, da li si ikada izabrala cigarete u mesto nečeg zaista bitnijeg? missim, da kupiš...
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
pričalica
i, da li si ikada izabrala cigarete u mesto nečeg zaista bitnijeg? missim, da kupiš...
nisam došla u tu situaciju da moram da biram, ali kao trenutni izbor, da...
osim u slučajevima kada su deca u pitanju
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Vragolanka
nisam došla u tu situaciju da moram da biram, ali kao trenutni izbor, da...
osim u slučajevima kada su deca u pitanju
eh, znam jednu komšinicu koja kupuje skupe cigarete, a deci zakida na hlebu...:aha: kao, ma ne treba im hleb :(
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
pričalica
eh, znam jednu komšinicu koja kupuje skupe cigarete, a deci zakida na hlebu...:aha: kao, ma ne treba im hleb :(
to je debil.
nije stvar u cigaretama u njenom slučaju... možeš i da ostaviš, samo ako hoćeš.
nisam pušila 2, 5 godine, i planiram opet da batalim... na suvo, treniram volju... :lol:
-
:facepalm:
eh, jeco, da si danas išla sa mnom na pijacu - ko zna šta bi mi sve zabranila da kupim?
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
QueenOfClubs
Искрено, ја све теже...
jeste, sve je teže.
-
uopste ga ne sastavljamo,stalno smo u minusu,dajemo cekove bez pokrica i pored svega toga babe i dede nam stalno pomazu.sto rece neko kupujem stvari pa kad ima nekoliko u korpi stanem da u sebi izracunam mogu li jos ili ne.odrekli smo se mnogih stvari i ponekad mi je muka od svega.volela bih bar jedan opusteni mesec ,bez razmisljanja sta ce biti.nedavno nam je u poseti bila rodjaka koja je dugo odsutna i koja nam je sve vreme kukala o krizi u svedskoj,a da nam to i dokaze rekla nam je da su ove godine ustedeli tek neku hijadu.mi smo saosecajno i sa razumevanjem klimali glavama,ne stizes do reci od nje.muz me je posle pitao sta to bi -ustedjevina-?
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
mikili
uopste ga ne sastavljamo,stalno smo u minusu,dajemo cekove bez pokrica i pored svega toga babe i dede nam stalno pomazu.sto rece neko kupujem stvari pa kad ima nekoliko u korpi stanem da u sebi izracunam mogu li jos ili ne.odrekli smo se mnogih stvari i ponekad mi je muka od svega.volela bih bar jedan opusteni mesec ,bez razmisljanja sta ce biti.nedavno nam je u poseti bila rodjaka koja je dugo odsutna i koja nam je sve vreme kukala o krizi u svedskoj,a da nam to i dokaze rekla nam je da su ove godine ustedeli tek neku hijadu.mi smo saosecajno i sa razumevanjem klimali glavama,ne stizes do reci od nje.muz me je posle pitao sta to bi -ustedjevina-?
Jesi je pitala jel joj treba neki dinar .... pa skocis do bankomata podignes sa kreditne kartice i bog da te veseli :lupko:
-
uvatim za jedan kraj drzaljicu od lopatu, drugi kraj zabrbocim u svezu balegu pa udri po rebra duznicima.... :koja:
-
Da generalno često čujem da je ljudima sve teže da sastave kraj s krajem, kako je sve nenormalno poskupelo... U redu bi bilo i da se cena rada povećala, plate...Kod mene obično računi kasne sa uplatom, redje se kupuje garderoba ...nadam se da neće biti prevelikih odricanja , ali mora što se kaže na svaki dinar da se misli. Ranije nekako nije bilo baš toliko opterećenja...Ma kad vidim kako neki ljudi žive, kako se muče i gladuju , prosto shvatim da nemam razloga za brigu...Ali to je jače od nas, jer teško je ako se treba odreći nekih stvari na šta smo navikli, lako se naviknemo na dobro a teško na loše....
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Rigel
uvatim za jedan kraj drzaljicu od lopatu, drugi kraj zabrbocim u svezu balegu pa udri po rebra duznicima.... :koja:
Мислиш, саставиш га :lol:
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
andjelica
Da generalno često čujem da je ljudima sve teže da sastave kraj s krajem, kako je sve nenormalno poskupelo... U redu bi bilo i da se cena rada povećala, plate...Kod mene obično računi kasne sa uplatom, redje se kupuje garderoba ...nadam se da neće biti prevelikih odricanja , ali mora što se kaže na svaki dinar da se misli. Ranije nekako nije bilo baš toliko opterećenja...Ma kad vidim kako neki ljudi žive, kako se muče i gladuju , prosto shvatim da nemam razloga za brigu...Ali to je jače od nas, jer teško je ako se treba odreći nekih stvari na šta smo navikli, lako se naviknemo na dobro a teško na loše....
Види, одрицање је неминовно, и то је рецимо нешто што ја могу да прихватим.
Али се питам докле... Имам утисак да је сваког месеца све горе.
За сад га пришијем некако... Крајеве, мислим.
Али сваког месеца натежем све више, и у једном моменту мора доћи до пуцања.
Па ме малко хвата паника. :aha:
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
QueenOfClubs
Па ме малко хвата паника. :aha:
malko? :facepalm: blago tebi.
-
Па ја то тако кажем...
Иначе... Јој.
У суштини, не дам да ме обузме паника начисто, само малкице.
-
juče sam naređala sve račune za plaćanje. jednostavno, muka mi je da kažem kolika je cifra....i to je cifra koju moram da plaćam - infostan, struja, telefoni, kablovska....krediti i sve to.
-