Abortus - dnevnik nerođene devojčice
Re: Abortus - dnevnik nerođene devojčice
Prvo, ovo je uzas prica. Sam pocetak oplodnje i sam rast zigota je kada se dve celije spoje, nastaju prvo tri pa 5 pa 25 itd, tek nakon odredjenog broja nedelja telo prima oblik jedinke. Sa oko 4 meseca beba ozivljava, sto znaci da srce pocinje da radi. Tada je opasno i tada je nehumano uraditi abortus. Realno, dok je god je u fazi blastule, gastrule je ok, sve do npr organogeneze, kada pocinju od pojedinih delova razvitak organa, da sad ne objasnjavam. A ovo pricam da bi skapirali da je prica vise nego morbidna.
E pa, pazite sta radite jer abortus jeste ubistvo.
:ljut::ljut::ljut::ljut::ljut::ljut::ljut:
На ову тему могу да кажем само то да на сам на абортус другачије гледала пре и после порођаја.
И да сам срећна што немам такво искуство.
Кад сам била млада, имала сам више страх од абортуса и његових здравствених последица негу саму свест шта он заправо значи.
Jas gde sam se ove teme zakačio naebo sam ko žuti :aha: .......... vera/nacija/bela kuga/ovo/ono neje bitna IČ .... bitno je to kakve posledice može ovo izazvati ......... i 99% osoba sa kojima sam se kačio su bile osobe pola koje idu na kasapski sto :smajlinerazumem: ej bre jas i kod zubara nevoljno idem :qq:
svako od nas gospodar je svoga tela i svako ima pravo na izbor..
Citiraj:
Prvobitno napisano od
mikili
svako od nas gospodar je svoga tela i svako ima pravo na izbor..
Tačno ,ali svaki gospodar svoga tela mora da ima i odgovornost prema njemu !!
Ukoliko ne smatra da je i biti odgovoran - izbor,onda je negde pogubio konce ?!