Ja umem i da vam citam misli i sve PP da vam procitam. :sad:
Printable View
Ja umem i da vam citam misli i sve PP da vam procitam. :sad:
:hm:
da je dovoljno blesav da skonta mene :bela: da mogu sa njim da pricam o svemu :palac: i ozbiljno i neozbiljno :sojka: da se kraj njega uvek osecam srecnom, i da mi uvek izvuce osmeh.. i da se osecam sigurno pored istog :bela: jednostavno da mi prija... da zraci pozitivnom energijom.. da to bude ON .
nesam zahtevna. :nene:
:qq: smazaće nas konan, obe.. :lol:
Ne'am pojma...što reče gosn iznad,da je normalan.Relativan je pojam ta "normalnost" ali eto da je meni normalan.Da zna da se "ne znam " piše odvojeno:facepalm:..da nije mrgud,da mogu da se oslonim na njega kad je frka,da je odgovoran,daaa....:raz_088:
A što se tiče fizičkog izgleda...nije mi to nikad nešto posebno bilo bitno,ne volim neuredne ljude,a ostalo manje više.
naucnici tvrde da nas privlace partneri koji su slicni nasim roditeljima, kao i mirisi imunog sistema koji su potpuno razliciti od naseg, sto sprecava da se ostvari veza sa nekim rodjakom.
meni licno je bitno da se razumemo ne samo kada pricamo, da postoji medjusobno postovanje i poverenje, a da li je plavokos ili ne potpuno mi je nevazno
sad neće niko da prizna da mu je važan izgled. meni valjda nije a zaljubio se na prvi pogled, al kao da smo se tog trena znali hiljadu godina
pa sta da priznam kada mi nije bitan, izgled nije nesto sto bi odredilo da mi se neko dopada i da bih sa njim provela vreme, zivot...