treba mi sastav iz srpskog jezika tema MUDRO SAM POSTUPILA sto hitnije ako neko moze odmah HVALA...:pada:
Printable View
treba mi sastav iz srpskog jezika tema MUDRO SAM POSTUPILA sto hitnije ako neko moze odmah HVALA...:pada:
Jel moze tema JOS UVEK LUTAM NA PUTU SVOJIH SNOVA? Decak je ucenik I razreda srednje Medicinske, ali ni meni a ni njemu sastavi nisu jaca strana :( unapred hvala!
ima li neka tema pod naslovom "Vecita ljubav-vecita incpiracija pesnika" ? Hvala unapred !:rumunko:
a neka tema pod naslovom "Vrline i mane vremena u kome zivimo"..ili "Ljubav je ponekad stvarnost a ponekad samo iluzija i neostvareni san"
unapred hvala...:g:
Molim vas da mi napisete sastav na temu u potrazi za mojim pejzazima.Hitno mi je za sutraa :snajper::cry:
Tema kako sam proveo badnje vece za 2 raz os
Kako sam proveo badnje vece hitno mi je potrebna tema za 2 raz os
ajde jedan sastav,dozivljaj sa zimskog raspusta...:namcor:
"Bez morala nema coveka". Zlocin i kazna, Raskoljnjikovo shvatanje i razmisljanje :D
Ima li neko sastav na temu: "Moja razmisljanja o buducnosti?" :):):igra1:unapred hvala
hitno mi treba tema Majka je kljuc nase tajne... unapred hvalaa :)
Da li neko moze da napise sastav na temu Zivot je kratak, a nesto ga stalno ometa? :kojote: Treba mi hitno!!!!!
Da li neko,možda,ima sastav na temu ''Ja za 10 godina'' ili mi može pomoći da napišem?
:-)
Treba mi sastav za sutra Predmet koji me iznenadjuje.
Molim vas ako neko moze da napise,hitno mi je a nemam nikakvu ideju za sastav.
Hvala u napred.
Hitno mi treba tema "Izmedju dobrih i zlih sila" :igrac:
Moze li meni sastav Pomogao sam drugu u nevolji :lolan:
Imate li sastav na temu "Vece u mojoj porodici"? Unapred zahvalan :D
HITNO MI JE POTREBAN SASTAV NA TEMU "45 MINUTA NEIZVESNOSTI" HVALA UNAPRED
:huh:
Treba mi Hitno tema "Ceznem da ti kazem..."
Hvala unapred :cicak::raz_041:
Da znaš upravu si meni su pomogli.
Ima neko sastav na temu: Osoba kojoj se divim? Hvalaa unapredd :)
Ima li neko sastav ''intervju sa poznatom licnoscu'' hitno!!!???
Zdravo,Trebao bih 3 sastava na 3 teme,ali moze i 1 ako bas nemate inspiraciju :/ ali preferiram 3 sastava.Imam matruski ispit iz srpskog treba da napisem 3 teme (jedna teme 2 lista=4 stranice) a ja neznam nista od njih.
Teme:
1.Mali covjek u zlim vremenima(M.Selimovic)-opisivati covjeka u ratovima itd.
2.Covjek je nije stvaran za poraze.Covjek moze da bude unisten ali nikada porazen
3.Dobrota,Najveca i najredja ljudska vrijednost(Dobrica Cosic).
Posaljite mi u poruci sastav/e.Hvala unapred :)
Jel ima neko sastav na temu Sta ljubav moze ona to i sme?
Traba mi sastav lik Marka Kraljevica u pesmi "Marko pije uz ramazan vino"..Molim vas,ako neko zna nek napise.
Ima li neko sastav na temu 'Kuda ide ovaj svet'? Hvala unapred.
Cao da li neko ima sastav na temu Kako provodim slobodno vreme, unapred hvala! :D
Sastav mi treba danas :drnd:
ea jel mozes za mene temu moja bajka?:cicak:
Moze neka tema "Knjizevno delo koje je ostavilo utisak na mene" Moooooolim vassss...Hitno mi je! Ako moze sto pre! Hvala unapred! :raz_076:
Ako mi ustupiš nik, možda možemo da se dogovorimo :palac:
da li neko moze hitno da mi napise sastav kako umetnost utice na coveka
Tema: Mudro sam postupio
pricanje o dogadjaju sa efektnim pocetkom i zavrsetkom
Treba mi hitno za sutra tema pod nazivom 'Ne ostvarena zelja' hvala unapred.:)
Zdravo. Da li moze neko da mi pomogne oko jednog sastava, tema je "Dogadjaj koji me je podstakao na razmisljanje". Hvala unapred.
ima li neko sastav o boju na misaru?
Treba mi hitno sastav na temu "Dogadjaj koji me je podstakao na razmisljanje". Hvala unapred.
hitno mi treba sastav na temu pedofilija:lol: