Proročica iz devedesetih Kleopatra: Ništa od smaka sveta u petak!
Dok su neki u strahu da nas 21. decembra čeka smak sveta, većina, manje ili više, nazovi stručnjaka tvrdi da su Maje pogrešno protumačene. Poslednja u nizu da "opusti" planetu zemlju je "zvezda" devedesetih - proročica Kleopatra.
Kako Telegraf.rs prenosi izjavu proročice Kleopatre iz emisije "Granica" na TV “Hepi" izgleda od smaka sveta 21. decembra definitivno neće biti ništa, jer se mi ionako "dvadeset godina nalazimo u smaku sveta".
MEĐUTIM: Pojedini troše stotine hiljada dolara za pripremu za smak sveta
Kako bi se osećala apokalipsa na ovim prostorima, Kleopatra objašnjava vrlo direktno:
- Bila bi zbunjena, ne bi znala šta da radi. A znate zašto? Zato što su političari i i svi ostali koji su mogli nešto da smaknu, smakli sve, pa smo opustošeni. Apokalipsa bi pomislila da je kod nas već bila.
- Neće biti smaka sveta! Bez obzira što se mi dvadeset godina sukcesivno nalazimo u smaku sveta, ubeđena sam da 21. decembra ove godine neće biti smaka sveta! Propadamo kao i svi ostali. Cela zemaljska kugla je pod dejstvom neverovatnih cunamija,ratova, uragana, poplava – ispričala je Kleopatra koja ima i spreman odgovor šta bi se desilo ako apokalipsa ipak slučajno zadesi Srbiju.
Izvor:nadlanu.com