aaahaa, sad mi je poznat :dada: mada nisam gledala film u celosti, a zato i tamaru ne prepoznajem, neko mi reče da je ona tu glumila :hm:
Printable View
aaahaa, sad mi je poznat :dada: mada nisam gledala film u celosti, a zato i tamaru ne prepoznajem, neko mi reče da je ona tu glumila :hm:
e tamaru ne znam...moguće, slabo pamtim žemskaće :lol: osim ako nisu extra.
večeras :manijak: više ne smem reći na kojoj tv da ne napravim pometnju ko prošli put :lol:
ako ne ukebam negde neki dobar film - gledaću
kuma:disi: na kojoj tv:b: aj:palac:
tv prva :rile:
jes, ''prva'' u 21h missim
eve ide Goca kao kristina pršti energijom,al mi je nekako kratka
ide skaj ..Jesen u meni tugujeee:plesu:
bježi mu intonacija,al je skinuo dobro govor tijela:b: mada je mogao da ustane:lolan:
Sara kao Šakira..pretužno :(
meni se sara baš dopala :bisa: a skaj onako, nije bio loš ali nije ni bog zna kakav utisak ostavio :pardon:
Kokićka kao Kaliopi:bravo:
dva džeksona dobro scenično,plesno,kostimografski..al kad tamara zapišta:qq:al bar ima visoke jagodice pa liče..:b:al njih dvoje skupa simpa su:dada:
Knez kao Saša Matić: kad prava ljuubav jednom zakasni,druge neće doći nikada:plesu:
malo je prenazalan,al Sašu nije lako pjevati...malo mi nekako zavija..da prostite..nekako kao da knez ne može da izađe iz njega,al nije lošO
Dva Dzeksona blaga katastrofa :aha: Možda da sam utišala da ne čujem kako pevaju bi bilo bolje ...:hm:
boris kao ana kokić:haha: meni suze idu od smijeha,čovjek je dao maksimum u improvizaciji i nasmijao pošteno..a kad mu otpadoše usne:hahaha: zalijepljene
super sneki kao silvana armenulić..samo iz daljine liči..otpjevano recimo,korektno..moglo je puno bolje..
i posljednja imitacija željko šašić Ti si sav mooj bool:nn: kao milan iz EKV:bravo:
..glasom teže,ali borio se :dada: a sad da vidimo kako će se glasati
јао овај Боки је пишање живо...:igrac: морао да глуми Ану Кокић..:b:
aleksa i tamara blagi užas, oboje, ništa mi se nije dopalo :lola: a njen glas :qq: u mozak udara, a dobijala je dosta poena...
meni su sara i ana kokić bile najbolje :curica: al mene niko ne pita :lol:
večeras Tv Prva ide opet:dada:
tamara i sara su bile skroz gud:jasenka:
aleksa je malo dosadan sas žemske sesi und štikle:tupan:
knez je tako gej:neznam: ako nisam napomenula do sad
uspela sam da odgledam samo pobedničku pesmu...šta znam...nit volim gocu nit volim u2...ona je dobra pevačica, sa ovom maskom izgleda kao karikatura...ne znam zašto pričaju da su maske odlične :hm:
počinje:jasenka:
meni je već dobro jer je haris u žiriju:bisa:
ova tamara kao pisak da je progutala, bože kako je iritantan taj njen glas :(
e ,sadE tamara obavi ruslanu..vrckavo,nema šta ..tanko,al neJma veze..
željko ko ceca:pada: pa opet liči na kleopatru:haha:
a skaj ko željko:kapa: niđe veze
da, željko je svaki put kao kleopatra :hahaha: ali skinuo je cecine poglede iz spota odlično :lol: a skaj ubi bože, mislim da mu je ovo najgora imitacija do sada :aha:
sneki kao šer u originalnom kostimu:pada:
sa takvim nonama,mogli su komotno da joj isključe mikrofon..a mornari se uživjeli:haha:
znači sneki se baš pokazala :lola: nekako sam se borila da čujem njeno pevanje, bilo je tu mnogo zvukova, kao da se jedva čula... ali noge sam videla odlično :lol:
knez je skinuo zvonka bogdana:bravo:
ovde tek saru komentarišu :aha:
pa tamara i nije pevačica, ne treba joj uopšte zamerati kako peva :tupan:
nisam gledala, ali...knez je tako gej:neznam:
Evo sad ti je upravo repriza :aha: