Printable View
Dobro vece u kafani.:)
Citiraj: Prvobitno napisano od kojica I vidim da ti uspeva... :raz_067: :angry::angry: Za:kojica:-u :sizika:
Citiraj: Prvobitno napisano od Falcon Dobro vece u kafani.:) dobro veče... :cao:
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar :angry::angry: Za:kojica:-u :sizika: Šta će meni šizika? :huh:
Citiraj: Prvobitno napisano od Falcon Dobro vece u kafani.:) Dobro veče i tebi iz kafanu.
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar :angry::angry: Za:kojica:-u :sizika: nemaš razloga da se ljutiš.. to ti je ono ko drugome jamu kopa, sam u nju upada.. tako nekako...:lol:
Citiraj: Prvobitno napisano od kojica Šta će meni šizika? :huh: Kakva bre šizika. Ovo je, bre,:kojica:,:kojica:razumeš. A da znaš da te ovakvu i zamišljam.
da, to je kojica.. i šta s tim? :lol:
Citiraj: Prvobitno napisano od kojica nemaš razloga da se ljutiš.. to ti je ono ko drugome jamu kopa, sam u nju upada.. tako nekako...:lol: Ma vadi se ti kako hoćeš, ali ostaje za tebe:tease:
Citiraj: Prvobitno napisano od kojica da, to je kojica.. i šta s tim? :lol: Pa to si ti, bar onda kada nisi trojica ili nedaj Bože planinarka.
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Ma vadi se ti kako hoćeš, ali ostaje za tebe:tease: Šta sam sad ja skrivila u celoj toj priči? Ti nerviraš komšije, a ja da nastradam? :raz_067: E svašta...:lol:
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Pa to si ti, bar onda kada nisi trojica ili nedaj Bože planinarka. Dobro si to primetio. :raz_067: Samo nemoj da mi kažeš da sam drugačija kada mi je nik drugačiji. :lol:
Citiraj: Prvobitno napisano od kojica da, to je kojica.. i šta s tim? :lol: To je tvoj lik a ovo je ostatak:dancegirl:
Citiraj: Prvobitno napisano od kojica Dobro si to primetio. :raz_067: Samo nemoj da mi kažeš da sam drugačija kada mi je nik drugačiji. :lol: Ne nisi drugačija, ti si uvek :namigusa:bez obzira na nik.
Citiraj: Prvobitno napisano od kojica Šta sam sad ja skrivila u celoj toj priči? Ti nerviraš komšije, a ja da nastradam? :raz_067: E svašta...:lol: Uh što smo nešto naivni večeras.
Ej, ajd zdravo: save me, save m, save, sav, sa, s,
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar To je tvoj lik a ovo je ostatak:dancegirl: :stidljiva:
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Ne nisi drugačija, ti si uvek :namigusa:bez obzira na nik. :bela:
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Ej, ajd zdravo: save me, save m, save, sav, sa, s, Zdravo... :cao:
:lol: http://www.youtube.com/watch?v=FtRU7...eature=related