pozliće mi od onolikih jaja :mirka:
Printable View
pozliće mi od onolikih jaja :mirka:
Ја не знам који ће ми више.
Ионако немам где да више да стављам.
Пита ме Душа шта ми треба.
НИШТА, немој ништа да ми шаљеш. :undecided:
Ma ne znam ni ja koji će mi, ko megaloman sam, ujutru pošaljem jaja svima i onda krene u krug jbt. samo dolaze i odlaze nikad kraja ... gde god se ulogujum po najmanje 8-10 zahteva za jaja, pa mi onda javi da nema mesta u gift boxu, pa trčim da ga ispraznim, a ona jaja samo lete li lete po ekranu jbt. :sad: ... a dolaze praznici, ne znam kako ću to sa jajima podneti :undecided:
:raz_114:
За Ускрс полако сређујем и сводим све на минимум.
Ma i ja bih, ali još nemam ništa kod Sibile, tamo tek treba da skupljam šta mi treba, a kod Biljane sam na sitnom nivou, žao mi je da usporim... a ono dvoje ko šmirgla, srediću im farme i bataliti, ako hoće nek igraju ako neće ne moraju.
uaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aa ljakse :kojica:
Ma na koju foru se salju po 3 jaja? :undecided:
Nema više, provalili nas... ubili su ga...
Jao Sani, pa svi su turali link na početnu stranu (sličica sa onih pet jaja)... trebalo je samo da klikneš i sačuvaš link.
pa pretpostavljam da smo svi koji smo znali slali po tri komada... kad god sam mogla slala sam, e a sad dosta, ko me se seti nek mi pošalje.. muka mi je od jaja :undecided:
eeeeeeeeee:lupko: ludim od ove farme koja glupost
ni jednog komsiju ne vidim:krsti:
ni jedan poklon ne mogu da uzmem:krsti:
ni jedan gif ne mogu da prihvatim:krsti:
samo mogu da rbacim ki crnac na farmi:krsti:
da mi je znati sta i kako se sve to poremetilo:krsti:
i dokle cu ja cekati na to sad da se SVE SREDI...:Batine:
Zna li neko??????:raz_068:
:Batine:ko mene to zavitlava i moje zivce dira da mi je znati...:Batine:
Ni ja ne mogu ni jedan poklon da uzmem ... za svaki poklon mi prijavi grešku, danas nisam primila nijedan (sve same greške), Dušo, ne nerviraj se, nisi jedina.
Znaci nisam jedina.....znaci haos...ni komsije ne vidim....sad ne otvaram poklone...nisam mogla drugarici da kliknem na kokosinjac...sad sam uspjela....
mora da nesto sredjuju....
Sibi je l' ti nije problem mojoj Dragani da kliknes na kokosinjac mislim da joj fali jedan klik a mislim da traje do sutra...ja necu stici....a i ona zamlacena..pa ne javlja....mada radi po cijeli dan i nema kad...rekla mi da se izvinem za poklone...jer ne stize cesto da posalje :)
i tako....
dobro vece farmeri ljubac veliki svimaaaaaaa :)
Kliknula ... valjda je gotovo. Reci joj da se dere kad tako nešto postavi a ne završimo.
Само да се јавим мојим лепим салашаркама:raz_097:
:srce:
Е овако...
Фарму сам средила коначно и сад само шаљем поклоне и помало садим.
Ja u poklonima nasla toalet papir,zna li neko cemu sluzi...:huh:
Ахам. Пише: Одеш код комшије који има бараку и кликнеш на његову бараку да је прекријеш тоалет папиром.
То је првоаприлска шала.
Ја сам Милета обмотала јутрос. :kafa1:
ja sam slatko obmotavala sa sva četiri naloga :raz_097:
mrmotiiiiiiiiiiiiiiiii..kupila sam estate :raz_124:
rodiloooooo
kantrilajf je do jajaa
jes kad si stigo na stoti nivo... a šta ću ja jadna početnica... jbt. ne znam ni kako se sa mašinerijom rukuje :cry:
Од кантри лајфа сам одустала кад сам видела колико брзо ми је потрошио 1.500 аутоматизација.
Нема ја времена за оно.
А ко хоће да игра, исплати се само садити кукуруз, ранити кокошке и одак продавати јаја.
И може парадајз, па да се прави кечап.
ne mogu ni onaj staklenik još da pravim, eno stoji mi 125 poklona neiskorišćenih ... :raz_067:
videla sam da su samo jaja i kečap isplativi, ovo sve drugo smuti pa prospi, mnogo mala razlika u ceni... i sporo brate :trepp: i treba mi brdo para da se raširim, nema šanse da ih zaradim za mesec dana ... odustaću :(
Ја сам одустала.
Поставила сам стакленик ако некад пожелим да играм, мадасумњам.
Све ми је досадило.
Фарму сам свела на минимум.
Videla sam, ako si... kad otpljuneš i zaželiš se uvek možeš da nastaviš sa trkom :)
Види нморате да игратеее ,ал шаљте ми за ветрењачу и кликћитееее:raz_097:
E sad ću da igram zinat :raz_097: