-
Re: Ljubav na forumu, istina ili zabluda...
tu sam ja...ali nisam dzabe Tajanstvena,zar ne?
dobro i sta mislis po pitanju forumske ljubavi...mi imamo ovde par primera koji su i u braku...svaka im cast:raz_088:
-
Ljubav je ljubav i emocija je emocija, a laž, skrivanje, foliranje, igranje ... ima toga na forumu ...... mslm tako bar ljudi pričaju .....
-
prosto ne mogu da verujem..alal neka im je...
aj ljubav ali brak...
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Bandit
prosto ne mogu da verujem..alal neka im je...
aj ljubav ali brak...
veruj na rec...sad ce i prinova.mislim da je decak.svaka im cast,jednostavno nasli se ljudi...ali ja u te vode ne bih nikako zaplovila
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
misticlady
tu sam ja...ali nisam dzabe Tajanstvena,zar ne?
dobro i sta mislis po pitanju forumske ljubavi...mi imamo ovde par primera koji su i u braku...svaka im cast:raz_088:
Kakve veze ima dali su se ljudi upoznali pijani i drogirani na nekoj žurci ili na nekom mestu gde su razmenili "sebe" ...... mada manipulatora, kukavica, i drugih isisivača pozitive ne manjka na ovim mestima .....
-
mislim ..ok...ako su u istom gradu ..pa se ovde upoznaju a onda sve redovno...
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Bandit
mislim ..ok...ako su u istom gradu ..pa se ovde upoznaju a onda sve redovno...
Savet za neUkusne .... prvi put kad tražite nešto što ste dali .... a ne dobijete istom merom ...... bešte koliko Vas noge nose ...:)
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Sandokan
Kakve veze ima dali su se ljudi upoznali pijani i drogirani na nekoj žurci ili na nekom mestu gde su razmenili "sebe" ...... mada manipulatora, kukavica, i drugih isisivača pozitive ne manjka na ovim mestima .....
izvini ko je govorio o pijanstvu,i ostalim porocima.moj post koji si citirao bio je odgovor na pitanje banditu
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
misticlady
izvini ko je govorio o pijanstvu,i ostalim porocima.moj post koji si citirao bio je odgovor na pitanje banditu
Poenta je bila žurka ... pijani/drogirani RL 1/1 i to je sve ok .... a VL normanilni ljudi podelili nešto ..... itd ... to ne nikako .... ja sam na tvojoj strani :)
-
Niko ovde nije iskren...i ne treba da bude jer bi to značilo u suprotnom da je jako naivan...net je opasna stvar sa maskama i nestvarnim likovima...
Ovde sve može da se sakrije...a ko može da čita izmedju redova donekle može da razazna ko je kakav....
Iz prakse znam ljude koji su se upoznali ovde i čak krunisali vezu brakom...ali ima i puno njih koji su doživeli veliko razočarenje...
Misti je postavila jako dobru tezu...evo ja ću ti odgovoriti...žene koje su udate i dopisuju se sa neznanim forumašima su žene gažene od strane supružnika i ovde traže malo lažne utehe...
i to je za svako žaljenje....a ne podsmeh...
-
Pa,vjerujem da bi mogla da se desi ljubav na forumu.Rijedje,ali eto,desava se.I zaista mislim da nije bitno na koji nacin su se to dvoje upoznali,pa i preko foruma.Sto da ne?
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
zvezdica
Niko ovde nije iskren...i ne treba da bude jer bi to značilo u suprotnom da je jako naivan...net je opasna stvar sa maskama i nestvarnim likovima...
Ovde sve može da se sakrije...a ko može da čita izmedju redova donekle može da razazna ko je kakav....
Iz prakse znam ljude koji su se upoznali ovde i čak krunisali vezu brakom...ali ima i puno njih koji su doživeli veliko razočarenje...
Misti je postavila jako dobru tezu...evo ja ću ti odgovoriti...žene koje su udate i dopisuju se sa neznanim forumašima su žene gažene od strane supružnika i ovde traže malo lažne utehe...
i to je za svako žaljenje....a ne podsmeh...
:huh:Ih bre zvezdice što te generalizacije?:huh:
Nisi u pravu,ič:igrac:
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
mihaela
Pa,vjerujem da bi mogla da se desi ljubav na forumu.Rijedje,ali eto,desava se.I zaista mislim da nije bitno na koji nacin su se to dvoje upoznali,pa i preko foruma.Sto da ne?
Kukavice uvek pronadju alibi ..... :) ..... nije bitno gde već kako i zašto i neću više ni reč na ovoj temi .... ne znam otkud uopšte pričamo o njoj ......
-
-
Ja sam...i sve je istina što sam rekla...
-
el te ujede nešto il samo tako izliv iskrenosti...
-
-
ćao Sey---za tebe znam to ti verujem...
-
-
Pa dobro.. za nju znam .....